En büyük hayali gerçek oldu

  • 0
  • 503
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Lisesi’ni birincilikle bitiren görme engelliSerdar Fırtına’nın bisiklete binebilme hayalini Belediye Başkanı Hüseyin MutluAkpınar gerçekleştirdi. Tüm lise birincilerine karne hediyesi olarak bisikletdağıtan Başkan Akpınar, bir yakını eşliğinde, engel tanımaksızın gezebilmekisteyen Serdar’a da iki kişilik bisiklet hediye etti. Başkan Akpınar “Serdarbaşarının engel tanımadığını gösterdi. Sporda da engel tanımaması içinkendisine bisiklet hediye ettik” dedi.  

20 ÖĞRENCİYEBİSİKLET
Yıl boyunca eğitim öğretime destek veren KarşıyakaBelediyesi, sezonu başarı ile bitiren öğrencileri de unutmadı. İlçe genelindeki20 lise birincisini teşvik etmek isteyen Başkan Akpınar, her birine bisiklethediye etti. Latife Hanım Köşkü Anı Evi’nde gerçekleşen törene BaşkanAkpınar’ın yanı sıra, Kaymakam Sadettin Yücel, Milli Eğitim Müdürü Mustafaİslamoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Karaege, öğrenciler ve veliler katıldı. 

EN ANLAMLIHEDİYE
Tüm lise birincilerine karne hediyelerini takdim edenBaşkan Akpınar, en anlamlı hediyeyi ise Karşıyaka Lisesi 1’ncisi SerdarFırtına’ya verdi. Belediyenin KARGEM eğitimini de birincilikle tamamlayanFırtına’nın en büyük hayalinin bisiklete binebilmek olduğunu öğrenen Akpınar,bir yakını eşliğinde, özgürce gezebilmesi için Serdar’a çift kişilik bisiklethediye etti. Bu anlamlı sürpriz hem neşeli hem de duygusal anların yaşanmasınaneden oldu. 

“ENGELTANIMIYORUZ”
Başarının engel tanımadığını dile getiren KarşıyakaBelediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaşamın her alanında, zorluklarıortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Akpınar “Serdar Fırtına, hembelediyenin eğitim birimi KARGEM’i hem de Karşıyaka Lisesi’ni birinciliklebitirerek başarıda engel tanımadığını gösterdi. Sporda da engel tanımaması içinbiz de kendisine ve diğer birinci arkadaşlarına bisiklet armağan ettik.Okullarını bitiren ve başarıyı hak eden tüm öğrencilerimize mutluluklardiliyorum, ailelerini kutluyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv