En Güzel Balkon Ve Bahçeler Seçildi

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 16'ncı kez düzenlenen En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

  • 0
  • 534
En Güzel Balkon Ve Bahçeler Seçildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 16'ncı kez düzenlenen En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Birbirinden güzel balkon ve bahçe arasından dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar verdi. Akpınar "Daha yeşil ve çiçek gibi bir Karşıyaka yaratmak için çalışıyoruz" dedi.

HEDİYELER VERİLDİ
Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve kent yaşamında yeşilin önemine dikkat çekmeyi amaçlayan En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya bu yıl 44 katılımcı başvurdu. Mavibahçe AVM'deki ödül törenine Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, eski belediye başkanı Nevzat Çobanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve ödüle aday aileler katıldı. Tüm katılımcılara teşekkür belgesinin verildiği gecede, dereceye giren balkon ve bahçeler de ödüllendirildi.
 
BİRSEN TEZER KONSERİ BÜYÜLEDİ
En güzel balkon, en güzel apartman bahçesi ve en güzel müstakil ev bahçesi kategorilerinde birinci olanlara tatil, ikincilere Mavişehir Denizkent Restoran'da ikişer kişilik akşam yemeği, üçüncülere de alışveriş çeki verildi. Yarışma öncesinde Karşıyaka Belediyesi Smyrna Koreografi Topluluğu gösteri sundu. Akşamında ise usta sanatçı Birsen Tezer konser verdi. 

AMAÇ DAHA YEŞİL KARŞIYAKA
Törene katılan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Doğa ve kent kardeşliğini bilen ve bu bilinçle yaşayan herkes bizim için bu yarışmada birincidir. Bizim için en büyük barış, insanın çevresiyle kurduğu barıştır. Doğayı, bizden sonrakilere en yaşanabilir şekilde bırakabilmek en büyük amacımızdır. Beton yığını haline gelmiş kentimizde, bir nebze olsun kendi balkonumuzda, bahçemizde çiçeklerle süslenmiş bir alan yaratabiliyorsak ne mutlu bizlere. 3 yıl içerisinde binlerce fidan diktik, Mutluluk Ormanları oluşturduk. Daha yeşil bir Karşıyaka’yı gerçekleştirmek için de bina ruhsatı alan apartmanların önüne 25 metre kareye 1 tane ağaç dikme zorunluluğu getirdik. Daha yeşil bir Karşıyaka’yı çocuklarımız için yaratacağız" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv