En Güzel Balkon ve Bahçeler Seçildi

Karşıyaka Belediyesi’nin, geleneksel olarak gerçekleştirdiği “En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması’nın sonuçları törenle açıklandı.

  • 0
  • 345
En Güzel Balkon ve Bahçeler Seçildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin, geleneksel olarak gerçekleştirdiği “En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması’nın sonuçları törenle açıklandı. Üç ayrı kategoride düzenlenen yarışmada ilk üçe girenler plaket ve ödüller kazanırken,  barkovizyondan gösterilen balkon bahçe fotoğrafları büyük beğeni topladı.

17 YILDIR AYNI HEYECAN
Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve kent yaşamında yeşilin önemine dikkat çekmeyi amaçlayan En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.  Bu yıl 17’nci kez düzenlenen yarışmaya 42 katılımcı başvurdu. En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe ve En Güzel Apartman- Site Bahçesi olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen yarışma için, konusunda uzman jüri üyeleri, katılımcı evleri tek tek dolaşarak çiçek çeşitliliği, kullanılan saksı ve süs eşyaları, çevre düzeni, mizampaj gibi kriterlere göre puanlama yaptı ve sonuçları belirledi.

YARIŞMA HEYECANI
Yarışma sonuçları Mavişehir Deniz Kent Restoran’ın etkinlik alanında düzenlenen törende açıklandı. Yarışmada birincilere plaket ve Özdere Palmiye Otel’de 2 kişilik tatil, ikincilere plaket ve Deniz Kent Restoran’da 2’şer kişilik yemek, üçüncülere ise Kent Konsept Mutfak’ta ikişer kişilik kahvaltı ve plaket hediye edildi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğin tüm katılımcılarına fesleğen çiçeği hediye edildi. Ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Ayşem Özzambak dağıttı. Tüm katılımcılar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutu Akpınar’a ve yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv