En iyi mesaja CFR Cluj-Galatasaray Maç Bileti

  • 0
  • 983
Yazı Boyutu:

Avea “Avrupa Avrupa Duy Sesimizi!” kampanyası kapsamında GSMobile abonesi olan 2 şanslı çifti, CFR Cluj – Galatasaray maçını izlemeye Romanya’ya götürüyor. Kampanyaya katılanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Galatasaray’ı Romanya’da destekleme fırsatı bulurken, Cluj Napoca seyahatinin de sahibi olacak.
 
Avea, GSMobile kullanan Galatasaray taraftarlarını sürpriz ve ayrıcalıklı bir kampanya ile buluşturuyor. Hem kulübün hem de taraftarın yanında olan GSMobile “Avrupa Avrupa Duy Sesimizi!” kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor.
Kampanya kapsamında, AVRUPA yazıp boşluk bırakan ve “en iyi motivasyon mesajını” 1905 kısa koduna gönderen 2 GSMobile abonesi, 7 Kasım’da Romanya’da gerçekleşecek CFR Cluj-Galatasaray maçına birer arkadaşıyla beraber gitme şansı yakalıyor. SMS bedelinin ücretsiz olduğu kampanya ile Galatasaray’ı Devler Ligi’nde destekleme fırsatı bulan GSMobile aboneleri, Romanya’nın mimarisiyle dikkat çeken şehri Cluj Napoca’da 2 gün tatil yapma şansını da yakalayacak. 
21 Ekim 2012 tarihinde saat 12:00’da sona erecek kampanya kapsamında gönderilecek SMS mesajları ücretsiz olup, en iyi iki motivasyon mesajı Galatasaray Spor Kulübü ve Avea tarafından belirlenecek jüri tarafından seçilecek. Kazanan talihliler 22 Kasım 2012 tarihinde saat 17:00’de Galatasaray’ın resmi Facebook sayfası üzerinden açıklanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv