En İyi Narkotik Polisi: Anne

İç İşleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından, çocukların ve gençlerimizin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projesi, Narlıdere’de de uygulamaya konuldu.

  • 0
  • 360
En İyi Narkotik Polisi: Anne
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İç İşleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından, çocukların ve gençlerimizin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projesi, Narlıdere’de de uygulamaya konuldu. Narlıdere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen proje kapsamında, 300 kişiye el ilanı ve broşür dağıtıldı.
 
AİLELER BİLGİLENDİRİLDİ
Park Orman Narlıdere Tesisleri içinde açılan stantta aileler, uyuşturucu kullanımı konusunda bilgilendirildi. Çocukların ve gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durması konusunda en önemli görevin annelere düştüğü vurgulandı. Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Ali Engin ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar da açılan standı ziyaret etti.
 
“BİRLİKTE MÜCADEE EDECEĞİZ”
Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “Gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu maddelerden uzak tutmak için en büyük görev ailelere ve özellikle annelere düşmektedir. Bu konuda yürütülen anlamlı çalışmaları destekliyoruz. Daha güzel, daha aydınlık yarınlar için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv