Eneos’cular buluştu

Başta Japon araç üreticileri olmak üzere bir çok araba üreticisiyle iş birliği halinde olan küresel bir madeni yağ tedarikçisi Eneos Müşteri bilinçlendirme semineri, Fuar Anemon Hotel’de gerçekleşti.

  • 0
  • 1.050
Eneos’cular buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başta Japon araç üreticileri olmak üzere bir çok araba üreticisiyle iş birliği halinde olan küresel bir madeni yağ tedarikçisi Eneos Müşteri bilinçlendirme semineri, Fuar Anemon Hotel’de gerçekleşti.

 
Ege Bölge Distribütörü Megatek Otomotiv Grup firması Korkmazlar Madeni Yağ ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ve yemeğe Japon Jx Nippon Avrupa Satıs Direktörü Tomohiko Kagawa, Jx Nippon Avrupa Eneos Grup Müdürü Przemek Rybka ve Türkiye Müdürü Ahmet Bülent Tüzün ile İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki işletmecilerden oluşan 200 civarında davetli katıldı.  
Gecenin açılış konuşmasını yapan Korkmazlar Madeni Yağ Genel Müdürü Engin Korkmaz, geçen sene ana iş kolları olan otomotiv yedek parça işine paralel bir kol olan madeni yağ sektörüne giriş yaptıklarını ve Japonya’da madeni yağ ve akaryakıt sektöründe %40’ın üzerinde pazar payına sahip bir Japon devi entegre rafineri şirketi Eneos’un Bölge Distribütörlüğünü aldıklarını söyledi. 
Ticari kazanç için girdikleri bu işte kısa zamanda çok büyük, çok güçlü ve çok kaliteli bir ailenin parçası olduklarının farkına vardıklarını belirten Korkmaz, “Eneos ailesi gerçekten iş ortağı olan herkesi bir aile içinde hissettiren çok büyük ve sıcak bir aileymiş. Bunun verdiği keyif ve mutluluğun ticaretin çok önüne geçtiğini görüyorum şu anda. Bu  nedenle yaptığım işi taşıdığım bu bayrağı çok seviyorum. Bu süreçte en büyük destekçim sizlersiniz. Sizlerin desteğiyle bu bayrağı ne kadar ileriye taşıyabilirsek, ne kadar yukarıda tutabilirsek ailemiz o kadar güçlenmiş olacak. Biz Eneos dostu partnerler olarak hep beraber büyük bir aileyiz” dedi. 

Japon Jx Nippon Avrupa Satıs Direktörü Tomohiko Kagawa, Jx Nippon Avrupa Eneos Grup Müdürü Przemek Rybka ve Türkiye Müdürü Ahmet Bülent Tüzün Eneos ile ilgili sunumlar yaptıkları etkinliğin kapanış konuşmasını yapan Megatek Otomotiv Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkmaz ise Honda Türkiye dâhil olmak üzere motosikletten arabaya, yat motoruna kadar Honda’nın ürettiği motorların % 65 tedarikçisi, Yamaha markasına Yamalube adı altında motor yağı üretimi ve dolumu yapan Eneos Ege Bölge Distribötörü olarak düzenledikleri ilk toplantılı yemek olduğunu söyledi.

Toplantının yıl içinde tekrarlanacağını belirten Korkmaz, daha kapsamlı, genişletilmiş, daha organize, daha eğlenceli bir toplantı planlanacağını olacağını belirterek, yapılan aktivitelere maddi ve manevi destek veren Eneos yöneticilerine teşekkür etti. Korkmaz, “2016 yılında bir arkadaşımız İtalya’daki bir yarışa Eneos’un davetlisi olarak katıldı. Bizimle birlikte olan arkadaşlarımız gerek motor gerekse araç yarışlarında sponsor olan Eneos partnerlerimizi bu ve diğer etkinliklerden yararlandıracağız” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv