Engelleri önce kalplerden silmek için fidan diktiler

  • 0
  • 490
Engelleri önce kalplerden silmek için fidan diktiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Engelli öğrenciler ile üniversite öğrencileri “Bornova Belediyesi’nin Engeller Kalpte Başlar” projesi kapsamında fidan dikti. Çevre duyarlılığını arttırmak, doğayı tanıtmak ve sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Olgun Atila da öğrencilerin yanında yer aldı

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme 2. Sınıf öğrencileri ile Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu’nun engelli öğrencileri “Bornova Belediyesi’nin Engeller Kalpte Başlar” projesi kapsamında fidan dikti.

8 haftalık proje kapsamında çeşitli aktivitelerle biraraya gelen ,11 üniversite öğrencisi ile 11 engelli öğrenci Bornova Belediyesi’ne ait Azerbeycan Koruluğu’nda kendi adlarına fidan dikimi gerçekleştirdi. Onlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanları eşlik etti.

Çevre duyarlılığını arttırmak, doğayı tanıtmak ve sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da öğrencilerin yanında yer aldı. Asıl engellerin kalpte başladığını ve kaplerde kaldırılabileceğini ifade eden Başkan Atila, “İnsanı sevmek doğayı sevmekle başlar. Burada engelleri hep birlikte kaldırırken, çevre duyarlılığı konusunda da bir farkındalık oluşturmak istedik. Amacımız tüm insanların birbirine ve doğaya saygılı olduğu bir kent yaratmak” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv