Engelsiz İzmir

  • 0
  • 716
Yazı Boyutu:

Güzelyalı RotaryKulübü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği “ENGELSİZ İZMİR2013 KONGRESİ” ne sanat yarışmaları konusunda destek verdi. Fotoğraf,karikatür  ve kısa film yarışmalarındaödül alanlara ödülleri 24 Ekim Perşembe günü Yaşar Üniversitesi Konsersalonunda düzenlenecek törenle verilecek.

 

Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Haluk Gezmez, düzenledikleriyarışmalara ilginin çok büyük olduğunu sadece fotoğraf dalında 430 eserinyarıştığını belirterek, “ Jüri üyelerimiz bu 430 eser arasından 5 ödül ve 30-35tane kadar sergilenmeye değer eser seçmeye çalışıyor” dedi.

 

Bir sivil toplum örgütü olarak Büyükşehir Belediyesi’ninengelliler konusunda farkındalığı yaratma projesine destek vermekten mutlulukduyduklarını ifade eden Gezmez, ““Güzelyalı Roraty Kulübü olarak sanata çokdeğer veriyoruz.  Yani insanlaradokunmaya değer veriyoruz. Bir fotoğrafla insana görsel olarak dokunduğumuzuhissediyoruz. Proje yaparken sadece yapmış olmak için değil gerçekten bizimiçin önemli olduğu için yapıyoruz”  diyekonuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Arşiv