Engelsiz İzmir, Engelsiz Foça

  • 0
  • 394
Engelsiz İzmir, Engelsiz Foça
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivalikapsamında Foça Belediyesi Demokrasi Meydanında Boccia müsabakaları yapıldı.   Engellilerin yarıştığı Boccia müsabakalarırenkli görüntülere sahne oldu.

Engel beyinlerdeolmamalı

Müsabakaların başlangıcından önce konuşma yapan FoçaBelediyesi Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, “Engelli, kısıtlı olan demektir.Bu bana sağlıklı bir tarif olarak gelmiyor. Her bireyin yetenekleri ölçüsündebaşarılı olacağı alanlar vardır. Bugün burada bunun en güzel örneğiniyaşıyoruz. Engel beyinlerde olmamalıdır” dedi.

Engelsiz İzmir,Engelsiz Foça

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise yaptığı konuşmada,“Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında engelsizyaşam sportif faaliyetlerinin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Toplumda yaşayanbütün bireylerin her türlü faaliyet içinde olması bizim için çok ayrıcalıklı.Ve şu slogan çok önemli. Engelsiz İzmir Sloganı. Bu konuda İzmir BüyükşehirBelediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve son olarakEngelsiz İzmir Engelsiz Foça dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Boccia müsabakalarının açılışatışını Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yaptı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv