Engelsiz Yaşam Fuarı’nda büyük ilgi

İstanbul’da düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne, Engelsiz Yaşam Köyü’nde yaptığı çalışmalar nedeniyle özel olarak davet edilen Konak Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

  • 0
  • 233
Engelsiz Yaşam Fuarı’nda büyük ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 12. “Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi” EYAF EXPO 2022’e katıldı. 100’ü yerel yönetim olmak üzere 200 firma ve kurumun katıldığı zirveye, özellikle Engelsiz Yaşam Köyü’nde yaptığı çalışmalar nedeniyle özel olarak davet edilen Konak Belediyesi fuarda bir stant açtı. Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği stantta, Engelsiz Yaşam Köyü’nde engellilerin ürettiği el emeği ürünler sergilendi. Standın gözbebeği olan ürünler büyük beğeni topladı. Zirvede Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kentte Engel Yok” afiş yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı iki sergi de açıldı.

Ücretsiz hizmet

Engelsiz Yaşam Köyü, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatlarından biri oldu. Zihinsel ve bedensel engelli bireylere özel eğitim, rehabilitasyon ve fizyoterapi hizmetinin ücretsiz verildiği Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde iş atölyeleri, meyve bahçesi, sera, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv