Engelsizmir 2013" Ödülleri sahiplerini buldu

  • 0
  • 767
Yazı Boyutu:

GüzelyalıRotary Kulübü desteğiyle "Engelsizmir 2013"  KısaFilm- Karikatür- Fotoğraf dallarında düzenlenen Sanat Yarışmasının  ödül töreni 24 Ekim perşembe günü YaşarÜniversitesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye ve Dünyagenelinde düzenlenen yarışmada, Uluslar arası alanda 450 karikatür, Ulusalalanda ise 470 fotoğraf ve 38 kısa film yarıştı. Her dalda 2 si mansiyon olmaküzere 5 ödülün verildiği yarışmanın törenine Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Haluk Gezmez, Engelsiz İzmir KongreBaşkanı Doç Dr. Levent Köstem, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. MuratBarkan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını temsilen Meclis Başkan VekiliAdnan Oğuz Akyarlı ve çok sayıda davetli katıldı.

G
üzelyalıRotary Kulubü Başkanı Haluk Gezmez kulüplerinin ilk defa böyle bir projeyesponsor olduğunu kaydederek “Tabi sadece biz yoktuk. DYO, Pınar ve YaşarÜniversitesi işbirliği ile böyle güzel bir projeye imza atmış olduk. Çokmutluyuz çünkü yaklaşık bir yıllık çalışmanın sonucunda bugün ödüllerimizisahiplerine teslim ettik. Umarım bu yapmış olduğumuz çalışmalar insanlarınengelli vatandaşlarımıza karşı bakış açılarını değiştirmiş bir farkındalıkyaratmıştır. Bizim de bu duvara bir taş bir tuğla koyduğumuzu ümit ediyorum”diye konuştu.

Geceninsonunda Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müzik Okulu öğrencilerikonser verirken, Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu Öğrencileri de Halk Oyunugösterisi yaptılar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv