Erkek üyelere teşekkür plaketi

  • 0
  • 944
Yazı Boyutu:

1995 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleşen  ‘14’ncü Geleneksel Bahar Yemeği ve Kermesi’nde erkek üyelerine teşekkür plaketi verdi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,  İzmir milletvekili Erdal Aksünger, Taner Üstkanat, Ferhan Bıçakçılar, Adil Arslan, Enis Engin, Süleyman Can, Rıfat Mertoğlu, Adnan Atabek, Metin Göl, Barış Özcan, Hayrullah Şenel ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen’e teşekkür plaketlerini veren dernek şube başkanı Engin Demir, kuruluşundan bu yana derneğe emek veren, katkı koyan erkek üyelere teşekkür ederek, öğrencilere de eğitim bursu verdiklerini açıkladı.
 
Anneler Günü nedeniyle de tüm kadınların ‘Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Tartan,  annesinin hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek başladığı konuşmasında Narlıdere Huzurevi’nden  gelen kadınlara da seslendi: “Ben huzurevi denmesini sevmiyorum. 2’nci Bahar Evi, Sevgi Evi, Dostluk Evi  denmesini uygun görüyorum. Sizleri, sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum. Ben her zaman yanınızdayım” dedi.
 
Sevginin, saygının ve paylaşımın ötesinde bir şeyin olmadığına inandığını belirten Tartan, “Türkiye’de vefanın sadece İstanbul’da bir semt ismi olarak anılmaya başladığından beri bunu daha çok önemsememiz gerektiğini düşünüyorum. İnsan hayatında her şey geçici; makamlar, işler, hırslar, kinler.  İnsanın her türlü hırslarından arınmış olması lazım, ben her türlü hırsımdan arındım. Kalan ömrümde de sevgi elimi uzatmaya devam edeceğim. Dernek Başkanı Engin Demir başta, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv