Erkekliğe İlk Adımı Attılar

Menderes Belediyesi tarafından Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. 100 öğrencinin sünnet ettirildiği şölene AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli de katıldı.

  • 0
  • 687
Erkekliğe İlk Adımı Attılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. 100 öğrencinin sünnet ettirildiği şölene AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Menderes Belediyesi tarafından Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu işbirliğinde toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Menderes Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen şölen renkli görüntülere sahne oldu. Önceden sünnet ettirilen 100 çocuk kendileri için hazırlanan özel gecede doyasıya eğlendi. AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli’nin de katıldığı sünnet şölenine vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Şehir turu sonrası eğlence
Etkinlik kapsamında sünnet ettirilen çocuklar sünnet kıyafetleriyle birlikte üstü açık özel otobüslerle şehir turuna katıldı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun da katıldığı şehir turunda aileler de konvoy oluşturarak çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Şehir turunun ardından şölen alanında mevlit okutulması sonrası eğlence programı düzenlendi.

En mutlu an
İlk kez sünnet şöleni gerçekleştirildiğini belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Menderes’te kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü de yaptığımız işlerle tutuyoruz. 100 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımı attıkları anda yanlarında olduk. Anne ve babaların hayattaki en mutlu günlerinden birisini yaşamalarına vesile olmak bizleri de mutlu etti. Güzel bir dayanışma örneği ile çocuklarımıza unutulmayacak bir anı yaşattık. Gecemizde bizlerle olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediyeye teşekkür
Gecede konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, “ Birlik ve beraberlik duygusu ile bu geceyi düzenleyen Menderes Belediye Başkanımız Sayın Bülent Soylu ve ekibine teşekkür ederiz. Menderes’te yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken başkanımız, çocuklarımıza böyle güzel bir anı yaşatarak yine bir ilke imza attı. Geceye katılan herkesten Allah razı olsun. Allah çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv