Erkin Arslan ve Fide`den hem Türkçe hem Yunanca düet!

Bestesi ve Türkçe sözleri Erkin Arslan`a, Yunanca sözleri Fide Köksal`a ait “Kalp / Ores Ores (Zaman Zaman)” 29 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda! Aynı anda her iki şarkıya da İstanbul Boğazı’nda video klip çeken ikili, dünya çapında da bir ilke imza attı.

  • 0
  • 554
Erkin Arslan ve Fide`den hem Türkçe hem Yunanca düet!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bestesi ve Türkçe sözleri Erkin Arslan`a, Yunanca sözleri Fide Köksal`a ait “Kalp / Ores Ores (Zaman Zaman) 29 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda! Aynı anda her iki şarkıya da İstanbul Boğazı’nda video klip çeken ikili, dünya çapında da bir ilke imza attı.

Bugüne kadar Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, İrem Derici gibi pek çok sanatçıyla besteci, söz yazarı, piyanist ve aranjör olarak çalışan Erkin Arslan, ilk kez Fide ile Yunanca bir şarkı seslendirdi. 2006’dan beri Yunanistan`da yaşayan ve Mimis Plessas, Maria Farantouri, George Dalaras, Ara Dinkjian gibi değerli isimlerle yorumcu, söz yazarı ve besteci olarak pek çok albüme imza atan Fide ise ilk kez bir Türk sanatçıyla düet yapmış oldu.

Erkin Arslan ve Fide’nin duru ve sakin vokal performansı ile hem Türk hem Yunan dinleyicisine aynı anda hitap ettiği “Kalp / Ores Ores (Zaman Zaman)” şarkısının klip yönetmenliği Osman Moustafa`ya, görüntü yönetmenliği ise Cem Balaban`a ait.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv