EXPO’yu en iyi anlatan ödülü kazandı

  • 0
  • 1.577
Yazı Boyutu:

Agora Lions Kulübü tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Güzel Konuşma Yarışması sonuçlandı. “EXPO 2020’nin İzmir için önemi” konulu yarışma Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Konak Belediyesi ve Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ve Dev Ajans organizasyonluğunda gerçekleştirilen yarışmanın finalinde Konak İlçesi’ne bağlı 9 liseden öğrenciler yarıştı.
Bu yıl 15’incisi düzenlenen Güzel Konuşma Yarışması’nın önemi hakkında bir konuşma yapan İzmir Agora Lions Kulübü Başkanı Semra Ataoğul, Türkçemizin günden güne güzelliğini kaybetmeye başladığını belirterek, yarışmanın amacının Türkçemizin gelişmesine ve gençlerin dili doğru kullanma konularında farkındalıklarını ve ilgilerini artırmak olarak ifade etti.
Jüri üyeliğini Lions Federasyonu 118 R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Canan Banu Dündar, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ferah Onat, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Müzeyyen Kaplan,  Yeni Asır Gazetesi Halkla İlişkiler Müdürü Berkin Yarar ve Agora Lions eski Başkanı Sema Karabay’ın yaptığı  “EXPO 2020’nin İzmir için önemi” konulu yarışmada birinciliği İzmir Türk Kolej 9. sınıf öğrencisi Baran Ezeli kazandı.
Yarışmanın ardından etkinliğe destek verenlere teşekkür belgeleri takdim edilirken yarışmada ilk 3’e giren öğrencilere ödülleri verildi.
 
Yarışmada dereceye girenler:
  1. Baran Ezeli – İzmir Türk Koleji (Tablet)
  2. Dila Ecem Beşer- Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi (Notebook)
  3. Cansın Gürsoy – Namık Kemal Lisesi (Akıllı Telefon)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv