Farkındalık Yaratan “Organ Bağışı” Sergisi Agora AVM’de  

Agora Alışveriş Merkezi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sağlık kurumları ile işbirliklerine devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, farkındalık yaratmak amacıyla “Organ Bağışı” konulu sergiye ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 712
Farkındalık Yaratan “Organ Bağışı” Sergisi Agora AVM’de  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sağlık kurumları ile işbirliklerine devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, farkındalık yaratmak amacıyla  “Organ Bağışı” konulu sergiye ev sahipliği yaptı.
 
Organ Bağışı Sergisi 21-23 Nisan tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi B Blok  Sergi alanında yer alıyor. Sergi Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıçı öncülüğünde İlçe Sağlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleşmiştir. 21 Nisan Cuma günü Balçova ilçesi lise ve ortaokullar arası resim-afiş yarışması ödül törenine Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Erhan Atilla,İlçe Sağlık Müdürü Esra Duğral ve Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan katılım göstermiştir.  Organ Bağışı konusunda farkındalığı arttırması planlanan yarışmaya yaklaşık 55 eser katılmıştır ve bunlardan 10 tanesi ödül almıştır.
 
Ödül alan eserlerden lise kategorisinden 1. olan eserin sahibi Salih Dede Lisesinden Neslihan Akkaya, Ortaokul kategorisinden 1. olan eserin sahibi Ertuğrul Gazi Ortaokulundan Osman Alp Baldemir kazanmıştır. 1. olan öğrencilere ödüllerini Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı takdim etmiştir. Lise kategorisinden 2. olan eserin sahibi Nevvar Salih Anadolu Lisesinden Gözde Naz Terzi, ortaokul kategorisinden 2. olan eserin sahibi Ertuğrul Gazi Ortaokulundan Meltem Koç olmuştur. Lise kategorisinden 3. olan eserin sahibi Salih Dede Lisesinden Berrak Çetintaş, ortaokul kategorisinden 3. olan eserin sahibi Tuna Küçükgöl olmuştur. Mansiyon ödülünü ise Lise kategorisinde; Salih Dede Anadolu lisesinden Mıcaela Saray Gagliardo ve Elfin Özet; ortaokul kategorisinden Sacide Ayaz ortaokulunda Nuray Baytar ve Başöğretmen Atatürk ortaokulundan Sude Alcan almıştır.
 
Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı açılış konuşmasında Organ Bağışı konusunun ülkemizde çok önemli olduğunu ve bu konuya dikkat çekmek için bu serginin yapıldığını dile getirerek katılan bütün çocuklara daha sonra yöneticiler ve Agora Alışveriş Merkezi Yönetimine de teşekkürlerini dile getirdi. Organ Bağışı sergisi 21-22-23 Nisan tarihleri boyunca B blok sergi alanında ziyaretçileri bekliyor olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv