Fatih Erkoç ve Aegean Band Yılbaşı Swissotel Büyük Efes'te

Müzik dünyasının en seçkin sanatçılarından olan Fatih Erkoç; pop, folk, caz ve hafif müzik türlerindeki büyük beğeniyle dinlenen parçalarıyla, 15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band, yılbaşında Büyük Efes balo salonlarında yeni yıl programına özel seslendirecek.

  • 0
  • 1.009
Fatih Erkoç ve Aegean Band  Yılbaşı Swissotel Büyük Efes'te
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müzik dünyasının en seçkin sanatçılarından olan Fatih Erkoç; pop, folk, caz ve hafif müzik türlerindeki büyük beğeniyle dinlenen parçalarıyla, 15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band, yılbaşında Büyük Efes balo salonlarında yeni yıl programına özel seslendirecek.Müzik dünyasının en seçkin sanatçılarından olan Fatih Erkoç, Türk müziğine unutulmaz parçalar kazandırarak tüm müzikseverleri geniş repertuvarı ile büyülemeye devam ediyor. Erkoç; pop, folk, caz ve hafif müzik türlerindeki büyük beğeniyle dinlenen parçalarını, yılbaşında Büyük Efes balo salonlarında yeni yıl programına özel seslendirecek.


Aynı zamanda, 15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band 14 kişilik dev kadrosuyla yeni yıl gecesini renklendirecek. Aegean Band solistleri Tanju Kumbaracıoğlu, Adnan Bulu, Merve Atılgan, Peyruze Rana Şimşek ve Ava Maria seslendireceği Türkçe, İngilizce, İtalyanca, Fransızca şarkılar, Latin müzikler, Balkan ve Grek şarkılarıyla dans ve eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Baş Aşçı Sedat Buğday'ın hazırladığı yeni yıla özel menü ile birlikte bu unutulmaz yeni yıl programı kişi başı KDV dahil 359 TL'den başlayan, konaklamalı program ise kişi başı KDV dahil 716TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv