Festivale bardacıklı davetiye

  • 0
  • 1.204
Festivale bardacıklı davetiye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 16 Ağustos Cumartesigünü yapılacak olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetini içerisinde bardacıkbulunan kese kağıdıyla yaptı.
 
 
Bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Payamlı Bardacık Festivali'nindavetiyeleri keseğadından yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, içerisindebardacıkların bulunduğu kesekağıdı biçimindeki davetiyeleri önce Güzelbahçe BelediyeMeclisi'nde meclis üyelerine, ardından da Büyükşehir Belediye Meclisi'nde başkanAziz Kocaoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri ve bürokratlara dağıtarak, “16Ağustos'taki Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz” dedi.

Ayrıca ilçe protokolüne, esnafa ve gece pazarına gelen vatandaşlarada kesekağıdı içinde bardacık dağıtıldı ve Payamlı Bardacık Festivali'ne davet edildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, üreticinin, çiftçininyanında olduklarını belirterek, “Payamlılı üreticilerimizden  kooperatif aracılığıyla aldığımız bir miktar bardacağımeclis üyelerimize, esnafa ve vatandaşlarımıza tadımlık olarak dağıttık. 'Daha fazlabardacık yemek istiyorsanız, 16 Ağustos günü Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz'dedik” diye konuştu. 

Festivalde en iyi bardacık yarışması yapılacak. Güzelbahçe BelediyesiTürk Müziği Korosu, konser verecek ve çeşitli sürprizler olacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv