Foça'da çiçek, Gerenköy'de balık ekmek

  • 0
  • 1.082
Foça'da çiçek, Gerenköy'de balık ekmek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivalininkonuğu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Kocaoğlu’nu, Foça Limanında Foça Belediye Başkanı GökhanDemirağ, Meclis Üyeleri ve coşkulu bir kalabalık karşıladı.

 

Başkan Kocaoğlu, Karaburun’dan geldiği gemiden inerken küçükçocukların sunduğu çiçekle karşılanırken, Gerenköy’de de Balık ekmek mangal partisinekatılırken, Yenifoça’da düzenlenen sörf yarışmalarında dereceye girenleremadalyalarını verdi.

 

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivalininüçüncü günündeki etkinliklere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu’da katıldı. Başkan Kocaoğlu, Karaburun’dan gemiyle Foça’ya geldi. FoçaLimanında, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, HalkOyunları ekipleri ve çok sayıda coşkulu vatandaş karşıladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu karşılamatöreninde Foça’da festival kapsamında bulunan halk oyunları ekipleri gösteriyaptı.

Diyarbakır ekibinin gösterisinin ardından, Midilli veSırbistan ekipleri de birer gösteri yaptı.

Kocaoğlu burada halka yaptığı konuşmada, “9. gerçekleşenFestivalin Foçalılara artı bir mutluluk getirmesini diliyorum. Foça’ya gelenkonukların kamu alalarında yapılan festivallerle, birbirine kaynaşmasını, yaşambiçimini, kırmızı çizgilerini öğrenmesi ve birlikte yaşama örneği vermesini,yani ülkede dostluğa, kardeşliğe ve barışa harç olmasını diliyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, FoçaBelediye Başkanı Gökhan Demirağ ve beraberindekiler Foça’da düzenlenentörenlerin ardından Gerenköy’deki, Balık Ekmek Mangal partisine de katıldılar.Burada bir süre vatandaşla sohbet eden heyet daha sonra Yenifoça’ya geçti.

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivalikapsamında Yenifoça’da düzenlenen sörf yarışmalarında dereceye girenyarışmacılara madalya ve kupalarını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu verdi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv