Folkart kalite çizgisi ulaşılabilir fiyatlarla

Folkart’ın kalite çizgisini geleceğe taşıyacak Folkart Line Projesi’nde 0.98’lik düşük faiz oranıyla uygulanan avantajlı ödeme sistemleri ve 10 bin lira peşinatla başlayan ödemelerle ev sahibi olmak mümkün kılınıyor.

  • 0
  • 515
Folkart kalite çizgisi ulaşılabilir fiyatlarla
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart’ın kalite çizgisini geleceğe taşıyacak Folkart Line Projesi’nde 0.98’lik düşük faiz oranıyla uygulanan avantajlı ödeme sistemleri ve 10 bin lira peşinatla başlayan ödemelerle ev sahibi olmak mümkün kılınıyor. Yüzde 10 peşinat indirimi uygulanan Folkart Line projesinde, ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay “0” (sıfır) faiz fırsatı da sunuluyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.
 
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart olarak kentsel dönüşümdeki ilk projeleri olan LivaHome projesinin güzel bir örnek olduğunu belirtti. Aynı şekilde Uzundere’deki ikinci etap için çalışmalara başladıklarını anlatan Mesut Sancak, “Folkart Line olarak adlandırdığımız ikinci etapta da kalite çizgimizi geleceğe taşıdığımızı bir kez daha göstereceğiz” dedi.
 
FOLKART’LA KENTSEL DÖNÜŞÜM
Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda Folkart’ın üstlendiği iki ayrı projesi bulunuyor. İlk etabı LivaHome ve 2. etabı ise Folkart Line olarak adlandırılan kentsel dönüşüm projeleri toplamda 730 konut, 73 ticari alandan oluşuyor.  İki projenin de bulunduğu alanlarda sosyal donatı alanlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi inşa edecek.
 
1. ETAP: LİVAHOME
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LivaHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkmıştı. Projede çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, ilk projenin teslimi 30 Temmuz 2018 olarak planlandı.
 
2. ETAP: FOLKART LINE
LivaHome Projesi’ne komşu konumdaki Folkart Line isimli 2. etapta konutlar, 85 ile 176 metrekare arasında değişen, 2+1 ve 3+1’lik farklı tiplerde inşa edilecek. İşyeri büyüklükleri ise 25 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. Folkart Line Projesi kapsamında 422 konut ve 40 iş yeri olmak üzere toplam 462 bağımsız birim inşa edilecek. Hak sahipleri haricinde sınırlı sayıda bulunan konut ve işyerleri için düşük faizli kredi uygulamasının yan ısıra 10 bin liradan başlayan peşinatla da ev sahibi olma imkanı bulunuyor. Projenin teslim tarihi 2020 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.
 
UZUNDERE KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 32 hektarlık Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda tüm projeler tamamlandığında 3500 birim konut / konut altı ticaret alanı bulunacak. Bunların yanı sıra merkezi iş alanında ticaret, ofis ve otel kompleksi de yer alacak. Rekreasyon alanında ise projesi Karabağlar Belediyesi ile birlikte yürütülen; Gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basket, futbol sahaları, tenis kortu gibi spor, eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları, yeşil alanlar ve yenilenmiş alt yapısı ile yakın çevresi için çekim merkezi olacak. Yeni bir yaşam alanı kazanılacak.
 
UZUNDERE KENTSEL DÖNÜŞÜM HAKKINDA
 
RAHAT ULAŞIM
İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Alsancak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede bulunan LivaHome ve Folkart Line projeleri, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Uzundere’de önümüzdeki yıllarda planlanan alanlardaki kentsel dönüşümün öncüsü olan LivaHome ve Folkart Line projeleri, bölgenin çehresini ve geleceğini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesi ve güvencesini arkasına alan iki projede, şehrin cazip bir noktasında karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. İki projede geleceğine değer katmak isteyenlerin adresi olacak.
 
Folkart Line Fiyatları
2+1 Daireler 85-115 m² 279.000 TL-410.000 TL
3+1 Daireler 120-176 m² 363.000 TL-576.000 TL
Ticari Üniteler 47-105 m² 300.000 TL-692.000 TL (+KDV)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv