Folkart Vega’da eylül lansmanı  

Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, İzmir’in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşuyor.

  • 0
  • 1.511
Folkart Vega’da eylül lansmanı  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, İzmir’in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşuyor. Vega’nın lansmanı “yıldızlar kadar parlak, İzmir kadar eşsiz.” söylemiyle, 21 Eylül’de yapılacak.  
 
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak,  “Güzel İzmir, Türkiye’nin en çok değerlenen, en hızlı gelişen şehirlerinin başında geliyor. Folkart Vega da,  bugüne dek hayata geçirdiğimiz, en özel projelerden biri.” dedi. Sancak, yatırımlarını sürdüreceklerini, Vega’nın ise şehrin yeni yıldızı olacağını belirtti. 
 
ŞEHRİN EN PARLAK PROJESİ

Folkart Yapı, 850 Milyon TL’lik yatırım değeriyle, adını en parlak yıldız VEGA’dan alan yeni projesini, İzmir’in en merkezi noktasında, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, her noktasından panoramik körfez manzarasına sahip bir konumlanma ile hayata geçiriyor. Yeni proje, şehrin en iddialı ve en parlak projesi olarak adlandırılırken,  Folkart Vega’nın, 21 Eylül 2018 tarihinde lansmana çıkacağı bildirildi. Şehrin kalbinde, yenilikçi bir mimari anlayışla tasarlanan proje, tüm noktalarından denizi kucaklayacak şekilde konumlandırıldı.
 
LOKASYON FARK YARATIYOR

Folkart Vega, fark yaratmaya merkezi konumundan başlıyor. Şehrin ana akslarına çok yakın, Alsancak’ın yanı başında yer
alan bu muhteşem proje, çok zengin sosyal olanaklarıyla, her geçen gün hızla değerlenen bir bölgede yaşamak için, benzersiz, kaçırılmaz bir fırsat olarak sunuluyor. 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşacak proje, uygulama olarak çok sayıda ilki bünyesinde barındırıyor.
 
DENİZ, PLAJ ATMOSFERİ, HAVUZDA
Yenilikçi tasarımı ve zarif siluetiyle öne çıkan Folkart Vega’da, “şehrin en özel havuzu” yer alıyor. Ayrıcalıklı özel bir uygulama ile deniz suyunda yüzme hissini yaşatan ve gerçek plaj kumuyla tasarlanan havuz, denizi ve bir plaj atmosferini Folkart Vega’ya taşıyor. Yine açık ve kapalı havuzları ise tatlı suyun keyfini çıkarabilecek, suların dinginliği ile bütünleşen alanlar yaratıyor. Ayrıca projede, Infınity Pool ile şehir merkezinde denize giriyormuş hissini yaşatılırken, sonsuz bir ufka kulaç atılması hedefleniyor.
 
YATIRIMCI İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgularken, Folkart Vega’nın müşterilerin beklentilerine göre tasarlanan, yaşam kalitesini ileriye taşıyacak yeni bir dünyanın simgesi olduğunu söyledi. Güzel İzmir’in, şu anda Türkiye’nin en hızlı gelişen, en çok değerlenen şehirlerinin başında geldiğini vurgulayan Mesut Sancak, “Yıllardır yaptığımız yatırımlar, Güzel İzmir ile bütünleşirken, yeni projemiz yine İzmir’e yeni bir güzellik katarak, İzmir’de yeni bir yıldız yaratacak. Yatırım kararlılığını sürdüren Folkart’ın bu yeni projesinin, tüm yatırımcılar için de, yeni ve kaçırılmaz bir fırsat olacağını düşünüyoruz.” dedi. Mesut Sancak, mimari süreçlerin sonlandığını, tüm detaylar ve fiyat ayrıntılarıyla birlikte, 21 Eylül’de Folkart Vega’nın lansmanını gerçekleştireceklerini belirtti.
 
ÇOK ÖDÜLLÜ TAGO MİMARLIK

Folkart Vega’nın projesi uzun süreli bir yarışmaya dayalı, emek yoğun mimari süreçlerden sonra seçildi. Proje, Tago Mimarlık’ın Tatsuya Yamamoto ile kurucu ortaklarından, ünlü mimar Gökhan Aktan Altuğ tarafından, aylar süren bir çalışma sonucu hazırlandı. Tago Mimarlık, 1995 yılında Gökhan Aktan Altuğ ile tarafından kurulmuştu. Mimar Altuğ’un farklı projeleri, katıldığı ulusal ve uluslararası yarısmalarda ödüle layık görüldü. Yüksek yapı deneyimine sahip Tago Mimarlık ise İstanbul ofisinin yanı sıra Dubai, Bükres, Tokyo ve Kiev'deki ofislerinde de, birçok proje hayata geçirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv