Folkart'tan Mobil Sağlık Hizmeti

İzmir’de ilk defa sadece Folkart Towers sakinlerine ve misafirlerine yönelik başlatılan ve tüm Folkart projelerini de kapsayan mobil sağlık hizmetlerinden ilk 10 ayda 1500 kişi faydalandı.

  • 0
  • 651
Folkart'tan Mobil Sağlık Hizmeti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de ilk defa sadece Folkart Towers sakinlerine ve misafirlerine yönelik başlatılan ve tüm Folkart projelerini de kapsayan mobil sağlık hizmetlerinden ilk 10 ayda 1500 kişi faydalandı.

Mobil sağlık hizmetlerinin önemini anlatmak için Folkart, yeni bir reklam filmi hazırladı. Reklam filminde yaramaz bir kedinin ev sahibine yaşattıkları ile mobil sağlık hizmetlerinin önemi anlatılıyor.

İzmir’de ilk defa sadece Folkart Towers sakinlerine ve misafirlerine yönelik başlatılan sağlık hizmetlerinden tüm Folkart projelerindeki kişiler faydalanabiliyor. Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir ve Folkart Life Bornova’da yaşayanlar 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda mobil sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Aynı sağlık hizmetlerinden birbirlerine komşu olan Folkart Time ve Folkart In City sakinleri de projelerde yaşam başladığında faydalanabilecek.

ÖZEL REKLAM FİLMİ
Mobil sağlık hizmetlerinin önemini anlatmak için Folkart, yeni bir reklam filmi hazırladı. Sağlık hizmetlerinin gerekliliğini esprili bir şekilde anlatan reklam filmi sosyal medyada yayınlanmaya başladı. Oldukça masum gözüken ancak bir o kadar da yaramaz bir kedinin ev sahibine yaşattığı olumsuzluklar konu alınıyor. Dizi reklam şeklinde çekilen reklam filminin ilk bölümü binlerce kişi tarafından izlendi ve beğenildi. Reklam filminde Folkart Academy’de tiyatro eğitimi alan öğrenciler rol aldı. Reklam filminde “Baba” Osman Ruhi Saat, “Anne” Hazal Noyan, “Çocuk” Aren Ayaz Çoşar ve “Duman (Kedi)” rolünü ise Demircan Kaçel canlandırdı.

Folkart Towers ve Folkart Life Bornova’da mobil sağlık hizmetleri kapsamında, bir ambulans sürekli olarak hazır bekletiliyor. Folkart Towers, Folkart Life Bornova, Folkart Narlıdere’de bulunan revirlerde paramedik doktor hastalara müdahele edebiliyor. Narlıdere’de olası acil durumlarda ambulans çağırılıp gelene kadar hasta doktor kontrolünde tutuluyor. Site sakinleri tüm mobil sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Folkart Mavişehir sitesinde ise çağrı sistemi ile yine tüm mobil sağlık hizmetleri site sakinlerinin ayağına geliyor.

MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ
Folkart sitelerinde yaşayanlara yerinde küçük cerrahi müdahale, muayene ve hemşirelik hizmeti verilecek. Ayrıca istedikleri hastaneye nakil imkanı ve çeşitli laboratuvar hizmetlerinden de faydalanabilecekler. Site sakinlerinin serum takma-çıkarma, laboratuvar için çeşitli örnek alımları, radyoloji hizmetleri, EKG çekimi, damar yolu açma vb. hizmetler için de başkaca sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmayacak.

1500 KİŞİ YARARLANDI
İlk olarak Folkart Towers’ta Şubat ayında verilmeye başlanan mobil sağlık hizmetlerinden bugüne kadar 1500’ün üstünde kişi yararlandı. Kalp krizinden yüksek tansiyona, yüksek ateşten ani şeker düşüşlerine kadar pek çok konuda sağlık ekipleri müdahalelerde bulundular.

Sağlık alanında tecrübeli Acil Tıp Ambulans Hizmetleri ile ilk olarak Folkart Towers’ta başlatılan uygulama diğer Folkart projelerinde de hayata geçiriliyor. Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir ve Folkart Life Bornova’da yaşayanlar artık 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda mobil sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
 
Mobil Sağlık Hizmeti
*7/24 saat doktor, paramedik, hemşire, ambulans sürücüsü site içerisinde sağlık noktasında bekliyor.
*Olası ev kazalarında (kesi yaralanmaları gibi) dikiş ve doku yapıştırma işlemi revirlerde plastik cerrahi uzmanı tarafından hastane gitmeden yapılabiliyor.
*Folkart Towers’da yaşayan ve o an orada olan kişilerin olası acil durumda 3 dk içerisinde olay yerinde tedavisi ve hastaneye nakil imkanı sağlanıyor.
*Hastaneye gitmeden, sıra beklemeden bakım hizmetleri ile tedavi olunabiliyor.
* Serum takma-çıkarma, laboratuvar için çeşitli örnek alımları, radyoloji hizmetleri, EKG çekimi, damar yolu açma vb. hizmetler için de başkaca sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmıyor.
*Anne-bebek eğitimleri, yatalak hastalara bakım eğitimleri, senede bilinçlendirme amaçlı isteğe bağlı ilk yardım eğitimleri, Folkart sakinlerine verilen hizmetler arasında yer alıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv