“Forum Fashion Week” İzmir’e damgasını vurdu!

  • 0
  • 2.003
Yazı Boyutu:

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki “Carolin” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Wilma Elles ve ünlü astrolog Yasemin Boran Forum Bornova’ya geldi! 5 - 6 -7 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Bornova’da 3 gün boyunca modaseverlere unutamayacakları anlar yaşattı. Başarılı oyuncu Wilma Elles ile ünlü astrolog Yasemin Boran İzmirlilerle buluştu.
 
“Forum Fashion Week” 5 Ekim Cuma günü “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisiyle ekranların en beğenilen yüzlerinden biri olan oyuncu Wilma Elles’in katılımıyla başladı. Ekrandaki yeteneğini modaya taşıyan Wilma Elles, Forum Bornova’da kurulanpodyumda dünya modasının en güzel ve dikkat çekici örneklerini İzmirliler için tanıttı. Saat 18.00’de başlayan defilede Wilma Elles güzelliğiyle Forum Bornova ziyaretçilerini büyüledi.
 
“Forum Fashion Week” 6 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te ünlü astrolog Yasemin Boran’ın 2013 yılı burç yorumları ile devam etti. Boran, Forum Bornova ziyaretçilerine 2013 yılı burç yorumları ile birlikte burçlarına göre moda ve stil önerilerinde bulundu.
 
6 Ekim Cumartesi günü 18.00 – 23.00 saatleri arasında Forum Bornova’da özel indirim ve fırsatlarla benzersiz bir alışveriş gecesi yaşandı. 3 gün boyunca modanın nabzını elinde tutan Forum Bornova’da ziyaretçiler, defileler, indirimler, avantajlar ve ikramlarla keyifli bir Forum Fashion Week yaşadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv