Gazeteci Çağlar’ın ilk kitabı tanıtıldı

  • 0
  • 1.068
Gazeteci Çağlar’ın ilk kitabı tanıtıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Gazeteci Füsun Karasinir Çağlar’ın İzmir iş dünyasının önemli isimleriyle gerçekleştirdiği röportajlarından oluşan ‘İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları’ adlı kitabının tanıtımı Kültürpark İzmir Sanat’ın bahçesinde gerçekleşti. EMD İzmir Şubesi yayını olarak çıkan ve EMD ev sahipliğinde düzenlenen tanıtıma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs ile İzmirli gazeteciler katıldı.
 
EMD İzmir Şube Başkanı Hicran Özdamar’ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede söz alan Çağlar, duayen işadamları ile yaptığı röportajlarla İzmir ekonomisinin ve sanayisinin temsilcilerinin deneyimlerini geleceğe aktarmayı amaçladığını vurguladı ve bu deneyimlerin İzmir ekonomisinin daha ileri noktalara gitmesine aracı olması ve genç girişimcilerin ders çıkarması dileğinde bulundu. Hazırlanan pasta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve EMD Üyesi gezeteciler tarafından birlikte kesildi.
Çağlar’ın ilk kitabı ‘İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları’nda, İzmir iş dünyasının önemli isimleri Enis Özsaruhan, Hasan Denizkurdu, Kemal Çolakoğlu, Oğuz Tatış, Şadi Katırcıoğlu, Salih Esen, Samim Sivri, Selim Yaşar, Şinasi Ertan, Tufan Ünal ve Uğur Yüce ile gerçekleştirilen röportajlar yeralıyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv