Gaziemir’in altın atletleri

71 ilden 1314 sporcunun katıldığı U16-U18 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Gaziemir Belediyesi sporcuları iki şampiyonluk, üç ikincilik kazandı. 60 ve 200 metrede şampiyonluk kazanan Emir İlbasan milli takım kampına davet edildi. Şenol:“Bu yolda asla yalnız değilsiniz”

  • 0
  • 1.010
Gaziemir’in altın atletleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

71 ilden 1314 sporcunun katıldığı U16-U18 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Gaziemir Belediyesi sporcuları iki şampiyonluk, üç ikincilik kazandı. 60 ve 200 metrede şampiyonluk kazanan Emir İlbasan milli takım kampına davet edildi. Şenol:“Bu yolda asla yalnız değilsiniz” 

2009 yılından bu yana kazandığı başarılarla adından söz ettiren Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün Atletizm Takımı son katıldığı turnuvadan derecelerle döndü. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 23-24-25 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlediği U16-U18 Salon Atletizm Tükiye Şampiyonası’nda belediye atletleri madalyaları topladı. 71 ilden bin 314 sporcunun katıldığı müsabakalarda Gaziemir Belediyesi atletleri 2 birincilik, 3 ikincilik kazandı. U16 kategorisinde yarışan belediyenin rekortmen atleti Emir İlbasan 60 metreyi 7,65 saniyede, 200 metreyi 24,37 saniyede koşarak rakiplerini geride bıraktı, şampiyon oldu. Atlet, iki altın madalya kazandı. Başarılı performansıyla göz dolduran şampiyon atlet, milli takım markajına alındı. Emir, 2024 Olimpik Hazırlık Milli Takım Kampı’na davet edildi.
Yıldız Bayanlar kategorisinde yarışan Berfin Ceviz ve Şerife Uysal 4x200 metre koşusunu ikincilikle tamamlayarak şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı. Büyük Erkekler 1. Kademe Heptatlon kategorisinde takımını temsil eden Kürşat Dağdelen’de ikincilik kazandı. Gaziemir Belediyesi sporcuları kazandıkları madalyalarla İzmir’in turnuvanın en başarılı ili olmasına çok büyük katkı sundu.

 
Şenol: Gurumuzsunuz, her zaman yanınızdayım
Başarılarıyla kentin gurur kaynağı olan sporcular turnuvadan döner dönmez Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, kulüp yöneticileri ve antrenörleri Adnan Yahşi ile birlikte soluğu Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un yanında aldı, mutluluklarını paylaştı.

Sporcuları tebrik eden Başkan Şenol, “Gaziemir’imizin gurur kaynağı oldunuz” dedi. Her zaman sporcuların yanında olduğunu ve onları desteklediğini ifade eden Şenol, Atletizm ve cimnastik bütün sporların anasıdır. Bu sporları bu yüzden çok önemsiyorum. Her zaman siz sporcularımızın yanındayım. Her türlü desteği vermeye hazırım. Başarının yolu çok çalışmaktan geçiyor. Başarılar geldikçe profesyonel kulüpleri sizi transfer etmeye çalışacaklar. Çok çalışın, asla sporu bırakmayın. Bu yolda sonuna kadar sizin ve tüm amatör sporcularımızın yanındayım” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv