Gaziemir’in şenliğine Buray’la muhteşem açılış

21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ilk gününde sahne alan pop müziğin sevilen ismi Buray, sevilen şarkılarıyla alanı dolduran hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı .

  • 0
  • 870
Gaziemir’in şenliğine Buray’la muhteşem açılış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ilk gününde sahne alan pop müziğin sevilen ismi Buray, sevilen şarkılarıyla alanı dolduran hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı.

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği 21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ilk gününün akşamında Buray sahne aldı. Son yıllarda yaptığı şarkılarla ve No:309 isimli dizinin müzikleriyle ünlenen ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Buray’a gençler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Festival Alanı’nda sahne alan sanatçı, hayranlarını şarkılarıyla coşturdu. Konsere yoğun ilgi gösteren gençler ve çocuklar genç sanatçıya coşkuyla eşlik etti. Buray kendisinin tanınmasını sağlayan  Sen sevda mısın, Aşk mı lazım, İstersen, Kimsenin suçu yok şarkılarını da seslendirerek alandaki coşkuyu zirveye taşıdı. Soğuk havaya rağmen Festival Alanı’nı dolduran sanatçının genç hayranları Buray’ı yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Yoğun istek üzerine bazı parçalarını ikinci kez seslendiren genç sanatçı seyirciye unutamayacakları bir konser yaşattı, hayranlarından büyük alkış topladı. Sanatçı konseri izleyen on binlerce hayranıyla birlikte İzmir Marşı’nı seslendirerek konserini bitirdi.
 
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv