Gaziler için çalıp söyleyecek

  • 0
  • 841
Yazı Boyutu:

Ev sahibi yaptığı 100 bini aşkın ortağı ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen Ege-Koop ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi, görkemli bir organizasyona birlikte imza atıyor. Başta İzmirli gaziler ve aileleri olmak üzere İzmirliler, ‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’ türküsü ile ününe ün katan ve Ege-Koop’un Ankara Temsilciliği’ni de yürüten Sanatçı Faruk Demir konserinde bir araya geliyor.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konserin birlik ve beraberliği pekiştirmek, barış, dostluk ve kardeşliği yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Gazilerimizin her biri Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının yaşayan destanlarıdır. Onlara katkıda bulunmak bizim için zevkli bir görevdir.”  dedi.
 
Ege-Koop ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’nin ortaklaşa imza atacağı ‘Vefa Gecesi’, Karşıyaka ilçesinde bulunan Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Birlik ve beraberliği pekiştirmek, barış, dostluk ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenecek gecede ‘Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm’ türküsü ile ününe ün katan 21. Dönem Milletvekili, Ege-Koop Ankara Temsilcisi, Ses Sanatçısı Faruk Demir sahne alacak. Demir, Ege türkülerinin de yer aldığı geniş bir repertuvar ile konseri izleyeceklere müzik ziyafeti sunacak. Demir’in yanı sıra 150 kişilik mehteran da, marşlarla geceye ayrı bir coşku katacak.
 
ASLAN: EGE-KOOP’UN SOSYAL SORUMLULUĞUDUR…
100 bin insanı konut sahibi yaparak sadece sektöründe gerçekleştirdiği projelerle değil, sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları ile de Türkiye’nin en büyük ve etkin sivil toplum kuruluşu haline geldiklerini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, mevcut organizasyonun da Ege-Koop’un sosyal sorumluluğunun örneği olduğunu söyledi. Karşıyakalı Muharip Gazilere bu anlamda destek vermenin kendileri için zevkli bir görev olduğuna vurgu yapan Aslan, “ Şehitlerimiz nurlanmış gazilerimiz ise onurlanmış askerlerdir. Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının yaşayan destanı demektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün belirttiği gibi Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işleri kendisinde yapacak cesareti bulacaktır. Bizim yaklaşımımız bu şekildedir. Gerek şahsım gerekse Ege-Koop ailesi, şehitlerimizin, gazilerimizin destekçisidir, yanındadır.” dedi.
 
GAZİ BAŞKAN TAŞÇI: HÜSEYİN BEY BİR DEDİĞİMİZİ İKİ YAPMIYOR…
Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ise, konserin düzenlenmesinde sağladığı katkılardan dolayı Ege-Koop Genel Başkanı Aslan’a teşekkürlerini ileterek, “ Sağolsunlar Başkanımız Hüseyin Aslan, gerçek bir vatansever, iyi bir dost, çok iyi bir İzmirli. Gaziler adına konuşmam gerekirse bir dediğimizi iki yapmadı bugüne kadar. Maalesef genel anlamda biz gazilere gösterilen ilgi, alaka, verilen değer sadece yılın bazı gün ve haftalarından ibaretken Hüseyin Başkanı ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda görebiliyoruz. Hem Başkanımızla hem de Ege-Koop ile gurur duyuyoruz. Etkinliğimize de dileyen tüm İzmirlileri davet ediyoruz.” diye konuştu. 14 Aralık Cuma günkü konser saat 20.00’de başlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv