Gecce Mekan Ödülleri 2019’da Ayşe Hanım Konağı’na Ödül

Gecce Mekan Ödülleri 2019 muhteşem bir tören ile sahiplerini buldu! 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da iş sanat ve cemiyet hayatını bir araya getiren, görsel şovlar, dünyaca ünlü starlar ile eğlendiren ve Türkiye’nin en iyi mekanlarını taçlandıran Gecce Mekan Ödülleri İstanbul Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşti.

  • 0
  • 2.159
Gecce Mekan Ödülleri 2019’da Ayşe Hanım Konağı’na Ödül
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gecce Mekan Ödülleri 2019 muhteşem bir tören ile sahiplerini buldu! 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da iş sanat ve cemiyet hayatını bir araya getiren, görsel şovlar, dünyaca ünlü starlar ile eğlendiren ve Türkiye’nin en iyi mekanlarını taçlandıran Gecce Mekan Ödülleri İstanbul Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşti. Yeme içme ve eğlence sektörünün en prestijli ödül töreni Gecce Mekan Ödülleri’nde merakla beklenen ödüller en iyiler ile buluştu. Bir görsel şölen tadında geçen gecede Türkiye’nin en iyi mekanları bu prestijli ödülün sahibi oldu.

Urlalı işletmeciler Sezer- Doğan Dermenci kardeşlerin büyük emek ve özveri ile Urla’ya kazandırdıkları ve anneleri Ayşe Dermenci’nin ismini verdikleri Ayşe Hanım Konağı “ Türkiye’de 4 Mevsim En İyiler” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Ödül törenin ardından duydukları mutluluğu dile getiren Ayşe Hanım Konağı’nın işletmecisi Sezer Dermenci “ Ayşe Hanım Konağı’nı açarken cennetten bir yaşam alanı kurmak istedik. Biz, Urla sevdalısı bir aileyiz. Amacımız misafirlerimize Ege’nin şirin beldesi Urla’da yeni anılar ve mutluluklar yaratacak unutulmaz bir tatil anısı bırakmaktı. Urla’nın huzurlu yaşamına ait ve mutluluğa açılan yemyeşil bahçesiyle Ayşe Hanım Konağı- Butik Otel sizi tüm konukseverliğiyle karşılasın istedik. Ev ortamı sıcaklığı ile 5 yıldızlı otel imkânlarını birleştiren otelimiz ile bütün senenin yorgunluğunu unutturup düşlediğiniz tatili yaşatması için elimizden gelen herşeyi yaptık. Bu anlamda bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv