Gece pazarı kapılarını açıyor

Narlıdereli kadınların öncüsü olduğu ‘Gece Pazarı’ yarın akşam (11.06.2022 cumartesi) kapılarını açıyor. S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliği ile düzenlenen ‘Gece Pazarı’ yaz ayları boyunca her cumartesi 16.00-22.00 saatleri arasında Zeytin Cafe’de kurulacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Sosyal bir belediyeyiz. İlçemizdeki kadınlarımızın için kurduğumuz S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi’nin katkılarıyla ‘Gece Pazarı’nı bu yıl da açıyoruz. Kadınlarımız el emekleri ile ev ekonomisine katkıda bulunacak. Tüm halkımızı Gece Pazarı’na davet ediyoruz” dedi.

  • 0
  • 262
Gece pazarı kapılarını açıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerine devam eden Narlıdere Belediyesi, her yıl gelenekselleşen ‘Gece Pazarı’nı bu yıl da açıyor. Narlıdere Belediyesi ile S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliğiyle Zeytin Cafe’de yarın (10.06.2022) saat 18.00’da başlayacak açılış etkinlikleri ile Gece Pazarı, kapılarını açacak. Etkinlikleri kapsamında Grup Times, çimlerde konser verecek. Ardından sokak tiyatro gösterileri olacak. DJ performansları ve dans gösterileri ile Gece Pazarı’nın açılış etkinlikleri son bulacak.

KADINLAR ÜRETİP SATACAK
Üretici Kadın Kooperatifi üyeleri, stantlarda el emeklerini sergileyecek. Kadınlar, satışlardan elde ettiği gelir ile ev ekonomilerine katkıda bulunacak. Yaklaşık 40 standın yer alacağı Gece Pazarı, yaz ayları boyunca her cumartesi günü 16.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Öte yandan Gece Pazarı’nın yanı sıra her cuma günü Zeytin Cafe’de 12.00-19.00 saatleri arasında faaliyet göstermeye devam ediyor.

‘KADINLARIMIZI DESTEKLİYORUZ’
“İlçemizdeki kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerine kavuşması için çalışıyoruz” diyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “İlçemizde sosyal projelere çok önem veriyoruz. Bunların başında da S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi geliyor. Narlıdereli kadınlar, kooperatif çatısı altında el emeği ile ürettiği ürünleri, Gece Pazarı’nda satışa sunacak. Ev ekonomilerine ciddi bir katkı sağlayacak. Tüm halkımızı, yaz ayları boyunca her cumartesi Gece Pazarı’na davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv