Çiğli’ye Abone Merkezi

İzmir’in doğal gaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğal Gaz, abone merkezleri sayısını artırıyor. Müşteri potansiyeli ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğal Gaz, Çiğli’de yeni bir abone merkezi açtı

  • 1
  • 5.644
Çiğli’ye Abone Merkezi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in doğal gaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğal Gaz, abone merkezleri sayısını artırıyor. Müşteri potansiyeli ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğal Gaz, Çiğli’de yeni bir abone merkezi açtı. Doğal gazla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkez, cumartesi günleri de dahil olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet verecek.    

Abone sayısı 906 bine ulaşan İzmir Doğal Gaz, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla 14 ayrı bölgede bulunan abone merkezlerine Çiğli’yi de ekleyerek şube sayısını 15’e çıkardı. İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada, belirlenen ihtiyaçlara göre başka bölgelerde de yeni abone merkezlerinin açılabileceği belirtildi.

Tüm İzmir’e hizmet verecek
İzmir Doğal Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, doğal gazı İzmirlilerle buluşturma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, “Çiğli, abone merkezi açılması için uzun süredir yoğun talep aldığımız bir ilçemizdi. Sayısı her geçen gün artan abonelerimize yerinde ve hızlı hizmet verebilmek için abone merkezimizi açtık. Bu merkezimiz başta Çiğli olmak üzere bölge ayrımı yapmaksızın bütün İzmir’e cevap verecek” dedi.

Abone merkezi hafta sonu da açık
Ataşehir Mahallesi Anadolu Caddesi No:855/A adresinde bulunan abone merkezi hafta içi 08.30 – 18.30, cumartesi günleri ise 09.30 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde yapılacak.

Yorumlar (1)
  • 8900 Sokak No 23 Kat 2 Da12 De Oturmakdayim Apartm

    8900 Sokak No 23 Kat 2 Da12 De Oturmakdayim Apartm

    Gaz baglatamiyoriz. 12 daire hepimiz abone olucaz.

    15 Şubat 2023 12:32
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv