GELİNLİK FUARI’NDA 10. YIL COŞKUSU

  • 0
  • 851
GELİNLİK FUARI’NDA 10. YIL COŞKUSU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2 – 5 Şubat 2016 tarihlerinde 10. kez organize edilecek. Gelinlik fuarı, 10. Yıl coşkusunu fuarizmir’de yaşayacak.

Alanında Avrupa’nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı IF Wedding Fashion İzmir 10. yılında da İzmir’den Türk marka isimlerini dünyaya duyurmaya devam edecek. Fuar, yerli ve yabancı sektör temsilcilerini “Gelinliğin Başkenti” İzmir’de birkez daha buluşturacak.

Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile gelinlik sektörü ihracatına katkı koyan IF Wedding Fashion İzmir’e, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi getirmek için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan dünyaca ünlü modacılara ev sahipliği yapan gala gecesi, genç stilistlere yeni bir yarışma ve keşfedilme fırsatı sunan Gelinlik Tasarım Yarışması, katılımcı solo defileleriyle 2 – 5 Şubat 2016 tarihlerinde İzmir’de moda rüzgarı esecek.

Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda; gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergilenecek.
IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) partnerliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv