Gemi Modelciliğinin Eşsiz Dünyası Gemoder Sergisi’nde

  • 0
  • 955
Yazı Boyutu:

İZFAŞ tarafından GemiModelcileri Derneği işbirliği ile organize edilen Gemoder Sergisi’ndebirbirinden güzel ve eşsiz gemi modelleri dikkat çekiyor. Özellikle amatör gemimodelcilerinin büyük ilgi gösterdiği Gemi Maketleri Sergisi’nde; tarihin vegeçmişin izlerini taşıyan Savarona, Piyade Kayığı, Nusret, Mayın Gemisi gibiorijinal modellerin birebir ölçeklendirilerek maket haline dönüştürülmüşeserler sergileniyor.

Karton Tekneler Yarışı Fotoğraf Sergisi
Karton Tekneler Yarışıfotoğraf sergisi fuar ziyaretçileriyle buluştu. TMMOB İzmir İlKoordinasyon Kurulu tarafından geleneksel olarak her yıl Kabotaj Bayramıkapsamında yapılan kartondan teknelerin fotoğrafları 3 No’lu holde yer alıyor.

Deniz TemalıMermer Heykeller Fuar’da Sergileniyor
Denizciliğe ilişkin Heykeltraş Erdal Özcantarafından  yapılan 15 farklı heykel, Boat İzmir Fuarı’nda sergileniyor. 3 No'lu holde yer alan “Sabah Yeli” Mermer Heykeller Sergisi, sanatseverlerinbeğenisini topladı. 

11 Mayıs 2014 Pazar günüsona erecek fuar, profesyonel veson tüketiciye açık olarak düzenleniyor.
Sektörün önde gelenfirmalarının boy gösterdiği BOAT İZMİR, 156 firmanın katılımıyla İzmirBüyükşehir Belediyesi ev sahipliğindefuarcılık sektörünün öncü kurumu İzmirFuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafındanİzmir Tekne İmalatçıları Derneği, Deniz Ticaret Odası, DenizEndüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR), Gemi MühendisleriOdası, İzmir Ticaret Odası ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleriGeliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyleorganize edildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv