Genç güreşçiler Aliağa'nın gururu

  • 0
  • 757
Yazı Boyutu:

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı katıldığı herturnuvadan madalyalarla dönerek Aliağa'yı başarıyla temsil ediyor. Takım sonolarak zmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl TertipKomitesi tarafından İzmir Buca'da düzenlenen  Yıldızlar Greko Romen vekulüpleri arası 15-16 yaş serbest güreş İl Birinciliği Müsabakalarındamadalyaları topladı. 10 takımın katıldığı Yıldızlar kategorisinde mücadele edenAntrenör Emin Kınabaş yönetimindeki Aliağalı güreşçiler Aliağa’ya 1 Birincilik,4 İkincilik ve 5 üçüncülükle döndü.   

Aliağa'nın güreşçileri madalyaları topladı
Turnuvada Aliağaspor Yıldız Güreş Takımı’ndan 100 kilodaFerhat Ogün Soydar İzmir 1.si olurken; 76 kilodaSemih Gülpınar, 69 kiloda Rafi Can Bilgiç, 63 kiloda Cem Eruyar ve 58 kilodaOsman Can Oğuz 2.’lik kazandı. 50 kg kiloda Murat Görgüç, 58 kiloda BeratBozoğlu ile Şahin Güzel, 63 kiloda Yunus Emre Öksüz, 85 kiloda Nadir Onat da İl3.sü oldu.  

Türkiye Müsabalarına gitmeye hak kazandılar
Turnuvada takım kategorisinde 86 puan alan Aliağa SporKulübü Güreş takımı bu sonuçla İzmir İl İkinciliğini elde etti. Takım AntrenörüEmin Kınabaş, hedeflerinin milli takıma sporcu göndermek olduğunu söyledi. İlküçe giren sporcular Manisa 13-16 Şubat’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye GrupMüsabakalarına gitmeye hak kazandı.  

Başkan Ömer Turgut Oğuz'dan kutlama
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, genç güreşçileribaşarılarından dolayı kutladı. Aliağa'da gençlerin spora yönelmesi için hertürlü sportif altyapıyı hazırladıklarını söyleyen Başkan Oğuz, güreştekazanılan başarılarla mutlu olduklarını kaydetti. Başkan Oğuz, “Çeşitlibranşlarda genç sporcularımız katıldıkları turnuvalardan başarıyla dönerekkentimizin gururu oluyor. Güreş takımımız da yıllardır başarılarıyla yüzümüzügüldürüyor. Antrenörümüz Emin Kınabaş ve tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv