Gençlik Yaz Kampı Foça'da Başladı

Foça'yı yaz kampları merkezi haline getiren Kamp Dünyası toplamda 65 Foça'da ise 3. kampının Foça Leon otelde gerçekleştiriyor.

  • 0
  • 890
Gençlik Yaz Kampı Foça'da Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça'yı yaz kampları merkezi haline getiren Kamp Dünyası toplamda 65 Foça'da ise 3. kampının Foça Leon otelde gerçekleştiriyor.

Toplamda 100 öğrenci ve 35 Eğitmenin yer aldığı Yaz Kampında Amerika, Polonya, Almanya , Rusya ve Türkiye'nin değişik illerinden 9-14 ve 15-17 yaş grubu öğrenciler yer alıyor, kampın ana teması spor, sanat gibi gözükse de ana tema öğrencilerin kendi ayakları üzerinde durabilmesi için güven aşılamak olduğu söylenebilir

Kampın aktiviteleri arasında yüzme, scuba, müzik, futbol, basketbol, voleybol, eskrim, okçuluk, masa tenisi, dart, satranç, disko, şiir, şarkı, dans, yarışmalar, gece eğlenceleri, animasyonlar ve geziler var.

Kamp Dünyası yönetim kurulu başkanı Bülent Sert yaptığı açıklamada Güven duygusunun öne çıktığını vurgulayarak “ Kamp Dünyası, çocuklarımız ve gençlerimizin tatil dönemlerinde yorgunluklarını atmaları, tatillerini en iyi şekilde ve verimli geçirmeleri, öğrenmeleri ve eğlenmelerini amaçlayan yaz ve kış kamplarında, okul dışı eğitim alanında hizmet vermektedir.

Kamplarımızın amacı, yorucu okul eğitiminin ardından onların unutulmaz bir tatil geçirmesidir. Yaz kampları, takım çalışmaları ve bireysel becerileri meydana çıkaran eğitimsel ve gelişimsel boşlukları kapatabilecek programlardır. Paylaşmayı ve dostluk duygusunu geliştiren, araştırmacı, özgüveni gelişmiş, sahip olduğu değerlerin kıymetini bilen ve ellerindeki kaynakları en verimli şekilde kullanabilen birer birey olmalarını sağlamaktır.

Yaz kampı kaçınılmaz sosyal faydalar sağlar, Yaz Kampı programlarımız, zengin aktivitelerle donatılmıştır.

Kamp programlarımız; güvenlik, eğitim ve eğlence çatısı altında oluşmaktadır. Yaz kampı, toplum içerisinde, sevgi-saygı bağlarıyla belirli kurallar ve kamp programına uyum çerçevesinde işler. Her aktivitenin ayrı sorumlu öğretmenleri, antrenörleri, grup liderleri, doktor, güvenlik görevlileri ve idarecilerden oluşan geniş bir kadro her 3 öğrenciye 1 görevli düşecek şekilde görev yapar. Kamplarımızda öğretmenlerimizin yorucu görevlerini yaparken aldıkları keyif, çocuklarımızın kampta yaşadıkları mutluluk, ve siz değerli velilerimizin kamp sonunda yazdıkları memnuniyet ve övgü sözleri Türkiye Yaz Kampları konusunda bizleri daha da güçlendirdi.

Kamp Dünyası, International Camping Fellowship, Asia Oceania Camping Fellowship ve Türkiye Kamplar Derneği gibi birliklerin üyesidir. Kamp Dünyası yöneticileri, Türkiye Kamplar Derneği kurucu üyelerindendir. Sektörel gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Kamp Dünyası bir aile şirketidir. Uzmanlaşmış yöneticileri ile Yurtiçi Yaz Kampı konusunda profesyonel kadrosu, 27 yıllık deneyim ve birikimle kampımızla ilgili konularda velilerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindedir.” dedi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv