Gıda yardımlarına devam

  • 0
  • 829
Yazı Boyutu:

Çiğli’de dar gelirli olan binlerce aileye her yıl erzak, temizlik maddesi ve giyim yardımında bulunan Çiğli Belediyesi geçtiğimiz ay 4 bin aileye yardım ulaştırdı. Başkan Metin Solak, “Olanaklarımız ölçüsünde her zaman vatandaşımızın yanındayız” diye konuştu.
Çiğli Gıda Bankası, Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği kanalıyla, 6 yıldır ekonomik açıdan zor durumda olan ailelere erzak, temizlik maddesi ve giyim yardımı yapılıyor. Kayıtlı 6 bin 500 aile düzenli olarak gıda, temizlik maddesi ve giyim yardımlarından faydalanıyor. Yardımların bir bölümü dernek merkezinde bir bölümü ise mahallelerde yapılıyor.
 
4 bin aileye ulaşıldı
Gıda Bankası tarafından geçtiğimiz ay 4 bin aileye ulaşılarak gıda yardımında bulunuldu. Cumhuriyet, Kaklıç ve Sasalı mahallelerinde yardımlar yerinde yapıldı. Diğer mahallelerde ise vatandaşlar belediye araçlarıyla alınıp merkeze getirildi. Erzak paketlerini ve beğendikleri giyim eşyalarını alan vatandaşlar tekrar araçlarla evlerine bırakıldı. Düzenli dağıtılan erzak paketlerine ek olarak geçtiğimiz ay 8 bin ton peynir eklendi.
 
Sosyal Yardımlar Devam Edecek
Çiğli’de ekonomik açıdan sıkıntıda olan ailelere, düzenli olarak sosyal yardım yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Metin Solak, “Vatandaşımıza olanaklarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Aile bütçelerine az da olsa katkıda bulunmak istiyoruz. Bu tür sosyal yardımların amacına ulaşması bizim en büyük dileğimiz. Herkesin insanca yaşam kalitesine sahip olmasını diliyoruz. Asıl isteğimiz ise hiç kimsenin bu tür yardımlara ihtiyacının kalmaması.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv