Görme engellilere özel sözleşme

Çeşitli sosyal sorumluk projeleriyle İzmir’in kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan İzmir Doğal Gaz yeni başlattığı uygulama ile görme engeli vatandaşların önündeki engelleri kaldırıyor.

  • 0
  • 609
Görme engellilere özel sözleşme
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çeşitli sosyal sorumluk projeleriyle İzmir’in kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan İzmir Doğal Gaz yeni başlattığı uygulama ile görme engeli vatandaşların önündeki engelleri kaldırıyor.

Yenilikçi ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla her zaman İzmirlilerin yanında olan İzmir Doğal Gaz, görme engelli veya az gören vatandaşlar için kabartmalı harflerden oluşan, özel Braille alfabesiyle yazılmış, sözleşme uygulamasını başlattı. Yeni uygulama ile doğal gaz kullanımının ilk aşaması olan bağlantı anlaşması ve gaz kullanımı öncesinde imzalanan abonelik sözleşmesi sırasında görme engelli vatandaşların artık yanlarında bir vekil bulundurma zorunluluğu ortadan kakıyor. Görme engelli vatandaşlar İzmir Doğal Gaz’ın 14 abone merkezinden herhangi birine giderek bu hizmetten faydalanabilecekler. Abone merkezlerinin adres ve iletişim bilgilerine www.izmirgaz.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Görme engelliler için özel fatura
İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada hayatın her alanındaki engelli vatandaşlar için proje üretme gayreti içerisinde olunduğu belirtilerek, “ARGE çalışmalarımız kapsamında görme engelli vatandaşlarımızın yanı sıra ileri yaştaki abonelerimizin de faydalanabileceği Doğalgaz Acil Müdahale 187 merkezine ulaşımla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İletişim teknolojilerinin imkânları kullanılarak engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırma gayreti içerisindeyiz. Bundan böyle görme engelli ya da az gören vatandaşlarımız abonelik ya da sözleşme işlemlerini hiçbir yardım almadan Braille alfabesiyle basılmış evrakları okuyarak çok daha kolay yapabilecekler. Öte yandan bu uygulamaya ek olarak görme engelli vatandaşlarımıza Braille alfabesiyle basılmış özel fatura uygulamasını da devreye almak için çalışmaları başlattık” denildi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv