Güneş’ten müzik ziyafeti

  • 0
  • 629
Güneş’ten müzik ziyafeti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Genç yaşına rağmen günümüzün klasik müzik ustaları arasında gösterilen  ünlü piyanist Uğur Güneş Bucalılara müzik ziyafeti sundu. Kısa süre önce yeni kimliği ile Bucalıların sanatseverlerin hizmetine sunulan Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (BBKSM)’nde düzenlenen jazz trio konserinde Uğur Güneş ve ekibi müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Dünyaca ünlü müzisyenlerin birbirinden güzel parçalarını yorumlayan Güneş izleyicileri büyüledi.

Dünya genelinde verdiği birçok konser ile ismini klasik müzik ustaları arasına yazdıran İzmirli ünlü piyanist Uğur Güneş Bucalı müzik severlere unutulmaz akşam yaşattı. Bucalıları yılın 365 günü sanatla buluşturmak için Buca Belediyesi tarafından düzenlenerek hizmete açılan Kültür ve Sanat Merkezi’nde sevenleri ile buluşan Güneş, büyüleyici performansı ile izleyenlere klasik müzik ziyafeti sundu. Jazz trio konserinde Güneşe, kontr bassta Baran Say, bateride ise Deniz Dündar eşlik etti.

UĞUR GÜNEŞ
Uğur Güneş, 1974 yılında İzmir’de doğdu. 1986 yılında D.E.U. Devlet Konservatuarı’na girdi. 1996 yılında mezun oldu. 1998 yılından itibaren İstanbul da çeşitli gruplarla çalmaya başladı. 2001 yılında Roxy Jazz günlerinde ve aynı yıl Bodrum Caz günlerinde kendi üçlüsüyle, Tuna Ötenel’e eşlik etti. 2004 yılında Paris, 2005 yılında Londra’da konserler verdi. 2003 yılından itibaren Ateş Tezer Trio ile çalmaya başladı. Ateş Tezer ile “Sahil “adlı albümü kaydetti. Halen solo ve trio projeleriyle konserler vermektedir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv