Gurbetçi kardeşler İzmir’de saçlandı

  • 0
  • 783
Gurbetçi kardeşler İzmir’de saçlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Almanya’nın Fulda şehrinde yaşayan Çeltik kardeşler, dökülen saçlarını yenilemek için İzmir’i tercih etti. Özel Gazi Hastanesi’nde saç ektiren abi kardeş, yeni görünümleri ile hayata yeniden merhaba dedi.

Doğduklarından beri Almanya’nın Fulda Şehri’nde yaşayan Murat Çeltik(40) ve Sedat Çeltik(34), uzun süredir saçlarındaki dökülmelerden şikayetçiydi. Yaz tatillerinde İzmir’e gelen abi kardeşi saç ektirmeye anneleri teşvik etti. Anne Gülseren Çeltik, oğulları için yaptığı araştırmalar sonucunda Özel Gazi Hastanesi’ne gelerek, Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör ile görüştü. Öncelikle küçük oğlu Sedat Çelik’e işlem yapıldı. Ardından kardeşindeki değişimi gören Murat Çeltik de saç ektirmeye karar verdi. Aldıkları sonuçtan çok memnun olduklarını dile getiren Çeltik kardeşler, Almanya’da da saç ekimi yapıldığını ancak hem teknik hem de maddi açıdan İzmir’de saç ekimi yaptırmanın daha avantajlı olduğunu söyledi.

DÜNYALARI DEĞİŞTİ
Satış pazarlama sektöründe çalışan Çeltik kardeşler, saç dökülmelerinin sebebinin genetik olduğunu, dayılarının da aynı sorunu yaşadığını söyleyerek, dökülmeyi önlemek için bir takım ilaçlar kullandıklarını ancak bir faydasını görmediklerini anlattı. 1 sene önce Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi ekibi tarafından yapılan saç ekiminden çok memnun olduklarını dile getiren Sedat ve Murat Çeltik, çevrelerinden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, dünyalarının değiştiğini söyledi. Çevresinden bambaşka tepkiler aldığını dile getiren Sedat Çeltik, “Bendeki değişimi gören arkadaşlarım da saç ektirmek istiyor. Eskiden bana lakaplar takarlardı. Şimdi ise, ‘Benden daha çok saçın var, durmadan çoğalıyor’ şeklinde tepkiler veriyorlar. Bu da insanın özgüvenini tazeliyor ve pozitif enerji ile dolmasını sağlıyor” dedi.

“GÖZÜ KAPALI GELSİNLER”
İnsanların bakışlarındaki değişimi farkettiğini dile getiren Murat Çeltik ise, “İnsan biriyle karşılaştı mı önce gözlerine bakmalı ama saçınız yoksa önce saçınıza bakıyorlar. ‘Bu genç yaşta neden bu kadar dökülmüş’ diyorlar. Ben aynaya baktığımda saçımı taramak istiyordum. İnsanın psikolojik durumu da değişiyor. Çünkü saçlar, insanı daha genç ve güzel gösteriyor. Düşünen herkes gözleri kapalı gelmeli. Biz yapılan işlemden çok memnunuz” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv