Güz-Güz şampiyon Torbalı’yı rahat yendi

  • 0
  • 784
Güz-Güz şampiyon Torbalı’yı rahat yendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Spor Futbol Takımı, İzmir Süper Amatör Küme’de şampiyon Torbalı Belediye Spor’u 2-0 yenerek ligi üçüncü sırada tamamladı ve BAL’a çıkmak için play-off oynama hakkını kazandı.

Güzelbahçe Stadyumunda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım konuk takımı ilk yarıda adeta kendi sahasına hapsetti. 30. Dakikada Murat Can karataş meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 37. Dakikada da Bora Avkıran Güz-Güz’ün ikinci gölünü atarak takımını rahatlattı.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar halinde geçen maç, Siyah -Kırmızılı ekibin ilk yarıda bulduğu iki golle sona erdi. Maçın sonunda Güz-Güz futbolcuları sevinç yumağı oluşturdu. Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Kulüp Başkanı Alpay Kandemir futbolcuları kutladı.

Bu arada maçı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile birlikte izleyen Mustafa İnce, konuk takımın başkan ve sporcularına bir ‘İnce’lik yaptı ve şampiyon takımın oyuncularıyla başkana karanfil takdim etti.

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir, “Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkmak için play off oynama hakkı kazandık.Ayrıca genç takımımızda grubunda çampiyon oldu, Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv