Güzelbahçe unutmadı

  • 0
  • 549
Güzelbahçe unutmadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi, 100 Yıl Güzelbahçe Rotary Kulübü, Türkiye Alzhemir Derneği ve Anılar Yaşlı Bakımevi ile işbirliği yaptı “Güzelbahçe Unutmadı” adı altında bir panel düzenledi.

Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını 100. Yıl Güzelbahçe Rotary Kulübü Dönem Başkanı Filiz Bal ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şube Başkanı Nil Tekin yaptı.

Panelde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nörüloji Uzmanı Doç.Dr. Yaprak Seçil alzheimer hakkında bilgi verdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Geriatri Ana Bilim dalı uzmanlarından Dr. Sevnaz Şahin “Yaşlılıkta beslenme sorunları ve düşmeler” konusunu anlattı.
100.Yıl Güzelbahçe Interact Kulübü Dönem Başkanı Beliz Eroğul “Genç gönüllüler yayınızda” konulu bir sunum yaptı. Harika Külçür de yaşam sevgisini konu alan şiir sunumu yaptı..

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Yaşlılığa hazırlanmamız lazım. Ne yazıkki çocuklarımıza ve yaşlılarımıza az zaman ayırıyoruz. Oysa çocuklar bizim geleceğimiz, yaşlılar ise geçmişimiz. Onlarla birlikte olmalıyız, Güzelbahçe Belediyesi olarak yaşlılara yönelik olarak bir dizi projemiz var. Örneğin; 3 bin metrekarelik bir sosyal tesis alanımız var, buraya yaşlı bakım evi yapmak istiyoruz. Bunun için hayırsever desteği bekliyoruz” dedi

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv