Güzelbahçe’de şimdi spor zamanı

  • 0
  • 1.765
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü ve belediyeye bağlı spor okulları, 2012-2013 yılı sezonunu törenle açtı.
Güzelbahçe Belediyesi Spor Okulları öğrencileri ve süper amatör ligde oynayan futbol takımı oyuncuları, Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, AKP İlçe Başkanı Kadri Kahraman, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar, Ali Bayırlar İlköğretim Okulu Bando takımının eşliğinde belediye önünden, Atatürk Mahallesi'nde çarşıdan geçerek

Güzelbahçe Stadyumu’na kortej halinde yürüdü.
Stadyumda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,İlçe meclis üyeleri ve Güzelbahçe halkının katıldığı bir tören yapıldı. Güzelbahçe Belediye Spor’a geçmişte başkanlık yapanlara teşekkür belgesi verildi.
Törende Almanya’nın Flörsheim kentinde geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen turnuvada U-17 futbol takımının elde ettiği şampiyonluk kupası Güzelbahçelilere tanıtıldı. Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Milli takımımızın yapamadığını, Güzelbahçeli gençler başardı, Avrupa’dan kupa getirdi” dedi.
Amatör spora destek verip sporu tabana yaymayı amaçladıklarını belirten Başkan İnce, “Spor okullarımızda iki bine yakın Güzelbahçeli, aerobik, jimnastik, plates, tekvando, aikido, tenis, voleybol, yüzme, basketbol ve futbol eğitimi alıyor. Futbolda amatör ligin en üst grubundayız. Profesyonel amaç güden bir yarışmacı anlayış içinde değiliz. Biz amatör oyuncularımızı yetiştirip, lisansıyla
 başka takımlarda profesyonel yapmak istiyoruz. Biz ülkenin bölünmez bütünlüğüne saygılı, Atatürkçü, laik, cumhuriyet ilkelerine bağlı sporcu yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.
İnce, yeni dönemde hedeflerinin geniş alanlarda tam teşekküllü spor arenaları oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi ve tüm Güzelbahçelileri belediye spor futbol takımına destek olmaya çağırdı.
 
TRANSFER TEKLİFLERİ YAĞIYOR
Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir ise törende şunları söyledi: “Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü’nün 1956 yılında bir avuç gönüllü Güzelbahçeli tarafından kurulmuştur. Kırmızı siyah formasıyla varlığını sürdürmüş başarıdan başarıya koşmuştur, koşacaktır. Kulübümüzü en iyi seviyeye getirmeye çalıştık. Bizden önce bu görevde bulunanlara bu güzel aileyi bugünlere getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Futbolun yanı sıra birçok farklı branşta da spor sevenlere imkanlarımızı sunuyoruz. Basketbolda minik, küçük, yıldız ve genç olmak üzere dört takımımız var. 50’si lisanslı 350 basketbolcumuz spor yapıyor. Voleybolda ise yıldızlar, küçükler ve minikler olmak üzere 35’i lisanslı 100 sporcumuz bulunuyor. Futbolda ise 11yaş ile 55 yaş arasında değişen 7 futbol takımımız faaliyet gösteriyor. Bunların 250’sinin lisansı var. Futbolcularımıza profesyonel takımlardan transfer teklifleri geliyor. Çok sayıda oyuncumuzu geçen yıl profesyonel takımlara verdik.”
Sezon açılış töreni, Aikido gösterisi ve masterların gösteri maçından sonra sona erdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv