Güzelbahçe’de tiyatro gecesi

Güzelbahçe Belediyesi Yetişkin Tiyatro Topluluğu, dünyaca ünlü mizah yazarımız Aziz Nesin’in yazdığı “Başarılarımı karılarıma borçluyum” adlı tiyatro oyununu sahneledi.

  • 0
  • 633
Güzelbahçe’de tiyatro gecesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

üzelbahçe Belediyesi Yetişkin Tiyatro Topluluğu, dünyaca ünlü mizah yazarımız Aziz Nesin’in yazdığı “Başarılarımı karılarıma borçluyum” adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Sahnesi’nde sergilenen oyunu Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve yüzlerce tiyatrosever izledi. Selin Akın Yardımoğlu’nun yönettiği ve 21 oyuncunun rol aldığı iki perdelik oyunun sonunda Başkan İnce, çiçek ve sezonu başarıyla tamamladıkları için sertifika verdi.

Başkan İnce, “Artık Güzelbahçelilerin  çocuk, gençlik ve yetişkin tiyatro topluluğu var. Yani her kesime hitap ediyoruz. Tiyatroseverler de salonu tıklım tıklım dolduruyor. Çok mutluyuz. Tiyatroya ve sanatın diğer dallarına ilgi gösteren herkesi belediyemize başvuruda bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Bu arada Güzelbahçe Belediyesi 1. Çocuk Tiyatrosu Festivali kapsamında oyunlar sergilenmeye devam ediyor. 15, 19, 22,23 ve 27 Nisan ise 3 ve 7 Mayıs tarihlerinde  saat 14.00 de Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunları izleyebilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv