Hakkınızı ödeyemeyiz  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da kurduğu Sosyal Yaşam Kampüsü’ndeki Huzurevi sakinleri “Anneler Günü”nü İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle birlikte kutladı.

  • 0
  • 362
Hakkınızı ödeyemeyiz  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da kurduğu Sosyal Yaşam Kampüsü’ndeki Huzurevi sakinleri “Anneler Günü”nü İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle birlikte kutladı. Huzurevi sakinlerine küçük hediyeler sunan ve onlarla sohbet eden Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını da iletti. Gökçe, "Tüm annelerimizin gününü kutluyoruz. Onların varlığı, hepimiz için çok önemli. Haklarını asla ödeyemeyiz" diye konuştu.

Yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren söyleyen Huzurevi sakinleri ise Büyükşehir çalışanlarının kendilerine her zaman çok şefkatli yaklaştığını belirterek "Burada güvenli, konforlu ve sağlıklı bir ortamdayız. Hayatımızın ikinci baharını Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’nde yaşıyoruz" dedi
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv