Harmandalı mahallelerine altyapı atağı

  • 0
  • 1.280
Harmandalı mahallelerine altyapı atağı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’nin birçokmahallesinde başlayacak kent yenileme, çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarıkapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Buğra Gökçeile birlikte Harmandalı’da bulunan mahallelerde yerinde tespit ve incelemelerdebulundu.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı BuğraGökçe, Kanal Daire Başkanı Onur Demirci, Kanal Şube Müdürü Mustafa Teloğlu,Genel Koordinatör Serkan Demirci, Altyapı Şube Müdürü Ali Evren Şenkır, ÜstyapıŞube Müdürü Varlıorpak; Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikteÇiğli’nin çehresini değiştirecek proje çalışmalarına başladı. Daire BaşkanıGökçe, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği sabah kahvaltısından sonra;Balatçık, Uğur Mumcu, Cumhuriyet, İnönü, Ahmet Efendi, Gazi Mustafa KemalAtatürk mahallelerinde muhtarlarla birlikte incelemelerde bulundu, muhtarlardanbölgeye ilişkin bilgi aldı. Başta altyapı hizmetleri olmak üzere; akıntı vesızıntı sular, dere ıslahı ve kasaplar meydanı çevre düzenleme çalışmalarınailişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan incelemelerde, iyileştirmeçalışmalarına ilişkin kararlar alındı. Çalışmalar için yetkililere talimatverildi.
 
Büyükşehir desteği önemli

Çiğli’de yapılması planlanan altyapı çalışmalarının,mahallelerdeki birçok sorunu çözeceğini ve burada yaşayan vatandaşlar içinbüyük bir değişim ve rahatlık getireceğini belirten Başkan Arslan ise, “Bizlermahallelerimizde var olan sorunları mahalle muhtarlarımızla birlikte, ortakyürüttüğümüz çalışmalarla çözüyoruz. Başta altyapı hizmetleri olmak üzerebirçok alanda çevre düzenlemesi ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.Bizim için öncelikli bu sorunların çözümünde İzmir Büyükşehir Belediyemizinkatkısını almak çok önemli. Verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkürediyorum” dedi.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv