HASTA YATAĞINDA BİLE DERS

  • 0
  • 1.147
Yazı Boyutu:

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ olarak kabul ettiği ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ı tedavi gördüğü Medical Park İzmir Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP Parti Meclis Üyesi, Ege-Koop Ankara Temsilcisi, Sanatçı Faruk Demir’in de eşlik ettiği ziyarette ünlü ozan, bir dönem yaşadığı haksızlıklar için “ İnsanlar yapılan yanlışların tutsağı olmaz” ifadelerini kullandı. Aslan ise, “ Böylesine değerli bir ismin yaşamını İzmir’de sürdürüyor olması kentimiz açısından bir gurur vesilesidir.” dedi.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, Ege TV’de hazırlayıp, sunduğu Mercek programına katılmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, beraberinde Aslan ve kalabalık bir grup ile birlikte günümüzün en önemli halk ozanlarından olan, orta Anadolu Türkmen/Abdal müziğinin önde gelen temsilcilerinden Neşet Ertaş’ı, tedavi gördüğü özel hastanede ziyaret etti.
 
ALABALIK ZİYARETÇİ GRUBU…
Ziyarette Keskin ve Aslan’ın yanı sıra CHP Parti Meclisi Üyesi, Ege-Koop Ankara Temsilcisi ve Sanatçı Faruk Demir, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İl Başkanı Ali Engin, İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ve parti yöneticileri eşlik etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Adnan Keskin, “ Çok şükür değerli ozanımızın morali yerinde. Tüm aile bireyleri de yanında. Kendisini canlı ve diri gördüm. Ciddi ve düzenli bir tedavi sürdürülüyor. İzmir aşığı olan İzmir'e şiirler yazan, konutunu buradan alan Neşet Ertaş, inşallah buradan sağlıklı çıkar. Türk Halk Müziği'ne geçmişte olduğu gibi çok güzel hizmetler sunar” dedi.
 
HASTA YATAĞINDA BİLE DERS VERDİ…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sürekli telefonla arayarak bilgi aldığını belirten Keskin, “ Kendisine '27 yıl önce yurt dışına çıkmak mecburiyetinde kaldınız, bütün konserlerinde uğradığınız haksızlığın yüksünmesi içinde olmadınız, örnek bir insan oldunuz' dediğimde 'olgun insanlar yapılan yanlışların tutsağı olmaz' dedi. Hasta yatağında bile çok önemli bir ders verdi.” diye konuştu.
ASLAN: İZMİR İÇİN GURUR VESİLESİDİR…
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise, Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ olarak kabul ettiği böylesine bir değerin yaşamını İzmir’de sürdürüyor olmasına dikkati çekerek, “ Ümit ediyorum ki, bu büyük ozanımız en kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşacak ve o güzel eserleri ile daha uzun yıllar müzik dünyamıza hizmetler sunacak. Böylesine değerli bir ismin güzel İzmir’imizde bulunuyor olması, yaşamını İzmir’de sürdürüyor olması da bence kentimiz için bir gurur vesilesidir.” İfadelerini kullandı. Öte yandan Hastane Başhekim Yardımcısı Doktor Zeki Hozer, “ Kendisini 6-7 gün içinde taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv