Hayallerinin ilk adımı “Büyük Akademi” Mavişehir’de seni bekliyor

3-14 yaş arası çocukların tüm gelişim ihtiyaçlarını tek bir kampüs alanında bir araya getirme fikrinden yola çıkan Büyük Akademi, 1 Ekim Pazartesi günü derslerine başlayacak.

  • 0
  • 724
Hayallerinin ilk adımı “Büyük Akademi” Mavişehir’de seni bekliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

3-14 yaş arası çocukların tüm gelişim ihtiyaçlarını tek bir kampüs alanında bir araya getirme fikrinden yola çıkan Büyük Akademi, 1 Ekim Pazartesi günü derslerine başlayacak.
  
Arkas Spor Kulübü, İzmir Fransız Kültür Merkezi, Mozart Akademi, TechnoKids ve Mavişehir Spor Kulübü ile işbirliği içerisinde olan Büyük Akademi; Mavişehir kampüs alanında okul sonrası ve hafta sonları öğrencilere deneyimli kadrosu ile hizmet verecek.   
Büyük Akademi bünyesinde, Mavişehir Eraslan Okulu kampüsünde eğitim verecek olan kulüpler 8 ay boyunca çalışmalarını sürdürecek.   
Akademide, ana faaliyet branşı voleybol olan Arkas Spor Kulübü, yine başta voleybol olmak üzere, yelken ve hareket eğitimi dersleri ile yer alacak.  
Genç yaşta sporcu yetiştirme misyonuyla hareket eden Mavişehir Spor Kulübü, öğrencilere basketbol eğitimi verecek.
Müzik, tiyatro, opera ve bale gibi çağdaş sanat dallarını daha önce denenmemiş yaratıcı projelerle destekleyerek uluslararası standartlara taşıyan Mozart Akademi, enstrüman, koro alanlarında birebir dersler ile öğrencilere uluslararası standartlarda bir eğitim sunacak.
Türkiye'nin ilk akademik lego merkezi olan Technokids, okul müfredatında yer alan konuları legolarla uygulamaya koyacak. Öğrencilerin mühendislik bakış açısıyla sistemler kurduğu ve bu sistemleri harekete geçirdiği derslerde, öğrenciler problem çözmeyi öğrenecek.
Fransızca öğrenmek ve Frankofon kültürünü keşfetmek için İzmir Fransız Kültür Merkezi, Büyük Akademide seviye kursları ve etüt çalışmaları gerçekleştirecek.
 
İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olan dağcılık ve tırmanma derslerinde ise bedensel ve zihinsel gelişim alanlarına yönelik etkinlikler gerçekleştirilecek. Eraslan Okulu tırmanma parkurunda antrenman yapacak olan öğrenciler, belirli dönemlerde doğa yürüyüşlerine katılarak, kaya tırmanışı yapacaklar.
İster aylık, isterseniz de yıl boyunca çocuğunuzun ihtiyacı olan her şeyi burada bulacaksınız.
Çocuğunuzun tüm gelişim ihtiyaçlarını tek bir kampüste, alanında en profesyonel eğitmenlerle alabileceği bu yeni akademiye kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için aileler www.buyukakademi.com adresini ziyaret edebilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv