Hayvanseverler 'Can Dostları Şenliği'nde Buluştu

Karşıyaka Belediyesi tarafından sokak hayvanları ve sahiplendirme konusunda farkındalık yaratmak için düzenlenen Can Dostları Şenliği, yaklaşık iki bin hayvanseverin katılımıyla gerçekleşti.

  • 0
  • 318
Hayvanseverler 'Can Dostları Şenliği'nde Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından sokak hayvanları ve sahiplendirme konusunda farkındalık yaratmak için düzenlenen Can Dostları Şenliği, yaklaşık iki bin hayvanseverin katılımıyla gerçekleşti. Festivalin geliri ile bakıma muhtaç köpeklere 1 ton mama yardımı sağlandı.
 
RENKLİ ETKİNLİKLER
Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Farmina Pet Foods Türkiye tarafından düzenlenen Can Dostları Şenliği, hafta sonu Taypark’ta yapıldı. Gün boyu yarışmalar düzenlendi, çocuklara ve can dostlara yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Konser ve canlı müzik dinletilerinin yanı sıra, hayvan haklarına ilişkin farkındalık yaratmak amacıyla panel ve söyleşiler yapıldı.
 
SICAK YUVAYA KAVUŞTULAR
Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli firmalar da şenlik alanında stant açtı. Karşıyaka Belediyesi’nin sahiplendirme standı aracılığıyla sahipsiz can dostlar sıcak yuvalara kavuşturuldu. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimler tarafından vatandaşlara danışmanlık hizmeti de verildi.
 
“1 TON MAMA DESTEĞİ SAĞLADIK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Dünyamızı paylaştığımız can dostlarımıza karşı duyarlılığı geliştirmeyi hedeflediğimiz bu festival sayesinde; bakım evlerine 1 ton mama desteği sağladık. Hayvanseverleri ve duyarlı tüm yurttaşlarımızı kutluyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv