Hedefimiz yüzde 80

  • 0
  • 697
Yazı Boyutu:


Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Karşıyaka BelediyeBaşkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bahriye Üçok'ta gece mitingi yaptı. Mahallesakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe yaklaşık bin 500 kişi katıldı.Ellerinde bayraklarla CHP adayını karşılayan vatandaşlar, yoğun sevgigösterilerinde bulundu. Akpınar'ın sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarlakesildi.
 
HESAP SORACAĞIZ
Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Karşıyaka'dan Türkiye'ye önemli birmesaj vereceklerini söyleyen CHP adayı Akpınar "30 Mart'ta, rekor oyalacağız. Hedefimiz yüzde 80'i yakalamak. Bunun için son ana kadar kapı kapıdolaşacağız ve seçimde, ülke tarihine geçecek oy oranına ulaşacağız. 1923'le veCumhuriyet değerleriyle uğraşanlara, en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.Geleceği yeniden planlayacağız ve ülkeyi, fabrika ayarlarına döndüreceğiz. 30Mart hesap sorma günüdür. Bunun için katılımı artırmalıyız. Herkesi oykullanmaya davet ediyorum. Oyumuza ve sandığımıza sahip çıkalım, geleceğimizikoruyalım" dedi.
 
HALKLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİM
Karşıyaka'yı ayağa kaldıracak projeler hazırladıklarını söyleyen Akpınar"Karşıyaka'nın gelecekteki 50 yılına hitap edecek yatırımlarımızı halkarağmen değil, halk ile birlikte gerçekleştireceğiz. Mahallelerde kurulacak halkmeclislerinde, yapılacak projeleri tartışacağız ve karar vereceğiz. Temiz,ulaşımda çağ atlamış, modern pazaryerlerine sahip, kentsel dönüşümünütamamlamış bir Karşıyaka tasarlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin deprojeleriyle, hayalimizdeki Karşıyaka'yı yaratacağız. Çok konuşarak değil, çokçalışarak iş yapacağım. Siyasette is bırakan değil, iz bırakan olacağım. Bensokak adamıyım. Hiç bir zaman halktan kopmayacağım" diye konuştu.
 
YAŞANABİLİR KARŞIYAKA HEDEFİ
İlçe genelinde yeni sosyal donatı alanları yaratacaklarını ve var olanlarıdüzenleyeceklerini söyleyen Akpınar "Çocuklarımız için yeni park alanlarıyaratacağız. Yeşil oranını artıracağız. Çevremizi kirleten moloz yığınlarındankurtulacağız. Mesleki eğitim kurslarımızın sayısını artıracağız. Belediye rantdeğil, hizmet kapısıdır. Ahlaklı hizmet yapacağız. Hasta, engelli, yaşlı veemeklilere karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Daha temiz, dahahuzurlu, daha konforlu ve yaşanabilir bir Karşıyaka yaratacağız" diyekonuştu.
 
YOĞUN TEMPO
Günboyu yoğun tempoda çalışan CHP Karşıyaka adayı Akpınar, Karşıyaka Çarşıile Aksoy ve Bahriye Üçok mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı. Akpınar,Karşıyaka Spor Adamları Derneği'ni de ziyaret etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv