Hemşeriler Buca'da Buluştu

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Buca'daki Rumeli Göçmenleri Derneğini ziyaret etti.

  • 0
  • 200
Hemşeriler Buca'da Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Rumeli Göçmenleri Derneğinin yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle gercekleşen ziyaretle ilgili olarak İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Hemşerilerimize derneklerinin yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hepimiz bulunduğumuz bölgelerde Rumeli Balkan kültürüne hizmet etmeye çalışıyoruz. Ama biliyoruz ki birlikte yaptığımız ortak projelerde daha başarılı oluyoruz ve daha çok ses getiriyoruz. Bundan sonra ortak projeler yaparak örnek , kalıcı ve sürekliliği olan konularda birlikte olmaya gayret edeceğiz."

Buca Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Mehmet Vardar 'da " Hemşerilerimizin derneğimize ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Birlik ve beraberlik içinde camiamız için güzel işler yapmaya gayret edeceğiz "dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv