Herşey sağlıklı bir yaşam için

  • 0
  • 844
Yazı Boyutu:

Rotary 2440 Bölge Federasyonunun  İl Sağlık Müdürlüğü ve İzmir Halk SağlığıMüdürlüğü işbirliği ile düzenlediği “Sağlık Şenliği” 9 Eylül Rotary Kulübününev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık binkişinin katıldığı toplantıda 35 Rotaryen doktor “Yaşam Tarzı ve Beslenme”,“Sağlıklı Yaşlanma”, “Kanserden Korunma”, “Direnç Arttırıcılar”, “Göz Sağlığı”“Ağız ve Diş Sağlığı”, “Sağlıklı Kadın Olarak Yaşamak”, “Anne ve Çocuk Sağlığı”“İzmir ve Sağlık”, “Ruh Sağlığını Koruma” konularında İzmirlileri bilgilendirdiler. 

Hipnoz, alışkanlık kontrolü, sigara bırakma, ayak sağlığı vedoğru ayakkabı seçimi, homeopati, süt ürünleri ve mutfakta hijyen, nefesegzersizleri, yoga sohbetleri ve müzik terapi gibi konularda atölyeler dedüzenlenen etkinlikte konuşan Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı EsatKardıçalı, İzmir’in EXPO 2020 adaylık sürecini önemsediklerini belirterek“Herkes için sağlık temasıyla EXPO 2020’e aday olan İzmir için sağlık vizyonuçok önemli. Biz de bu vizyona katkı sağlamak amacıyla bu gibi etkinliklerdüzenlemeye devam edeceğiz. Bu şenlikle aynı zamanda vatandaşlarımızınsağlığına katkı koymak istedik” diye konuştu. 

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen 9 Eylül Rotary KulübüBaşkanı Fatih Akçiçek de Sağlık Şenliği’nin amacının tedavi edici bir yaklaşımıdeğil sağlığı koruma ve doğru bilgilendirme yaklaşımını esas aldığını söyledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv